Як ужгородці безпощадно убивають тварин

Не секрет, що пластик щороку убиває мільйони тварин. Страждати від місцевих неотесаних сміттярів доводиться і ужгородським птахам та звіринам.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

І хоч у природи ангельське терпіння, вона потроху починає мстити…. тими ж бацилами коронавірусу… але чи розуміють це люди?

В Ужгороді на Чорних озерах і довкола них твориться бозна що. І свідком цього став інформатор газети «Закарпатські оголошення». Килими непотребу застеляють собою ніжну весняну землицю та поверхню води. А там неподалік кордон зі Словаччиною і до нас приходять і звідти тварини – косулі, зайці, лисиці, всяке птаство. Вони, малюсінькі, ховаються у заростях, яких там багазено, але від згубного впливу людини сховатись ніде. Через отруйне сміття вони починають хворіти і багато хто гине. Величезденна територія так захаращена, що не віриться, що це сучасний Ужгород…. таке враження, що це лісові нетрі і наслідили там первісні люди… єдине, що видає сучасність – це самі відходи: пляшки, коробки, целофан, баночки, елементи меблів, будматеріали і маса всякого небезпечного хламу. Більше ексклюзивних закарпатських новин читай у газеті «Закарпатські оголошення». ЗакарпатПост