Як ужгородці дотримуються півторадобового обмеження у пересуванні. РОЗСЛІДУВАННЯ

Чи справді ужгородці готові на все, лиш би скінчився карантин і вдалося перемогти бацилу?

Інформатор газети «Закарпатські оголошення» вирішив проінспектувати місто.

Отже, що вдалося побачити?

Нині після 13 години столиця Закарпаття дійсно спорожніла. Вулиці стали безлюдними, навіть машин майже немає.

Пішохідний міст повністю порожній, жодної людини не видно. Такого ніколи не вдавалося побачити навіть у 6 годин ранку, в день десятки тисяч людей проходять через це місце! Взагалі стільки народу ніде в області не ходить, як пішохідним мостом. За 3 хвилини спостережень пройшла одна людина. Біля магазину біля мосту троє. На Петефі одна людина попиває пиво. Дивно, що забороняють працювати газетним кіоскам, а пиво і цигарки продають.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

На Театральній одна мама з батьком і дитинчам, безхатько та зграя голубів. На Корзо двоє людей, вулиця практично порожня.

Неподалік Будинку побуту  біля ломбарду стоїть один таксист. Хоча там часто не можна перейти вулицю, тепер, ніби пройшовся цунамі.

Православною набережною їде один велосипедист. Троє людей 2,5 літрові пляшки пива розпивають і  кидають качкам недопалки.

На Ботнічній набережній сидить один дядько на місці, де взимку моржі купаються.

На набережній Незалежності вчора під вечір були зайняті всі лавиці. Зараз – троє сидять, ще двоє ідуть. Липова алея  практично опустіла.

Цікаво… Субота, тепло, сонячно, чудова погода… у звичний час у місті народу маса… але не сьогодні. Люди справді сидять вдома. А біля підвісного мосту хтось купається. Видно, що людина дбає про своє здоров’я.

Підводимо підсумки. Отже… Від учора до нині до обіду біля ринку та магазинів були великі черги, зараз – всюди порожньо. Виходить, 99 відсотків ужгородців рекомендації вирішили дотриматись. Природа вдячна людям, що дали їй можливість перепочити від себе. Більше ексклюзивних закарпатських новин читай у газеті «Закарпатські оголошення». ЗакарпатПост