Зеленському показали на Закарпатті новозбудоване військове містечко

На жаль, візит проходив в умовах секретності і закарпатські жуорналісти доступу до Володимира Зеленського не мали. тому подаємо інформацію, розміщену на сайті Офісу Президента.

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Закарпатської області ознайомився зі станом будівництва військового містечка для розміщення підрозділів 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Глава держави оглянув новозбудовану казарму, зокрема кімнати та кухню. У казармі проживатимуть 125 військовослужбовців у 41 квартирі.

«Це дуже хороші, сучасні умови. Думаю, це ті кімнати, у яких наші військові почуватимуться комфортно», – зазначив Президент.

Володимир Зеленський також ознайомився з перебігом робіт з ремонту їдальні. Її основна зала розрахована на 344 відвідувачі, а зала для офіцерів – на 40 осіб. Реконструкцію будівлі виконано на 95%, завершуються роботи з встановлення вентиляційної системи. Главі держави продемонстрували новітнє кухонне обладнання. Устаткування введуть в експлуатацію наступного тижня.

В цілому військове містечко буде готовим вже у травні, повідомили Президенту.

Більше ексклюзивних закарпатських новин читай у газеті «Закарпатські оголошення». ЗакарпатПост