Чому візит Зеленського до останнього моменту тримався у секреті

Як раніше повідомляв ЗакарпатПост, нині з робочою поїздкою в нашу область прибув Володимир Зеленський.

Із літаком він приземлився в Ужгороді і зразу ж кортежем попрямував у Мукачево. Там він повинен ознайомиться зі станом будівництва військового містечка для розміщення підрозділів 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, а також спостерігатиме за проведенням ротного тактичного навчання з ротно-тактичними групами 80-ї окремої десантно-штурмової бригади.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Цікаво, що візит глави держави до останнього моменту тримався в секреті. На сайті офісу Президента новина про візит на Закарпаття з’явилася лише  після того, як він прилетів в Ужгород. До цього часу інформації не було. Більше того, закарпатські журналісти телефонували прес секретарці Зеленського, але вона нічого не сказала, радила лише спостерігати за тим, що оприлюднюється на офіційному сайті глави держави.

Тим не менше, інформатор газети «Закарпатські оголошення» декілька разів особисто пересікався із Володимиром Зеленським. Уперше це було під час проведення іForumу в Києві, де була особисто присутня наша делегація і де виступав перед найбільш успішними підприємцями держави Президент через три дні після вступу його у повноваження. Тоді він приїхав на подію просто двома автомобілями, без понтів та будь-якого пафосу. Вдруге це також було в Києві. Тоді Зеленський пересувався на Хрещатику просто трьома машинами.

Крім того, варто пригадати візити на Закарпаття попередніх президентів. При Кучмові, наприклад, коли він мав прибути в Ужгород, вирізали всі дерева на площі Народній, там, де зараз фонтан. Ні при Порошенкові, ні при Зеленському таких суворих заходів безпеки не проводилось. Хіба що єдиний випадок – зі смітниками на набережній Незалежності. Однак ще не відомо з чиєї вказівки тоді це все робилося.

Тож невідомо, чому підлеглі Президента тримають у такій таємниці його пересування, бо сам він взагалі-то людина доволі відкрита.

Крім того, ще вчора багато хто висував гіпотезу, що Зеленський прибуде на Закарпаття, аби представити нового голову ОДА. Утім про це на його сайті нічого немає… та й в Ужгороді біля ОДА багато машин, тож очевидно Президент туди не завітає. Більше ексклюзивних закарпатських новин читай у газеті «Закарпатські оголошення». ЗакарпатПост