Єпископ привітав газети ЯСНО та Закарпатські оголошення з Великоднем

Єпископ Ужгородський і Закарпатський  Варсонофій привітав газети «ЯСНО» та «Закарпатські оголошення» зі світлим святом Христового Воскресіння.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

У вітальній листівці йдеться: «Настав всерадісний день Пасхи Христової – «свята свят і торжества з торжеств». Бог благодаттю Святого Духа дає нам можливість пізнати Воскреслу Боголюдину – Ісуса Христа, який сокрушив пекло і іскупив хресною смертю гріх Адама.

В день Святої Пасхи Господь дарує нам велику милість бути оповісниками істини Воскресіння Христова, і нехай це надихає кожного з нас нести свій життєвий хрест, не лякаючись труднощів і спокус, бо Христос Спаситель сказав: «І ото з вами Я повсякденно аж до кінця віку» (Мф. 28,20).

Сердечно поздоровляю Вас з Великим і радісним святом Світлого Христова Воскресіння. Єдиними устами і єдиним серцем будьмо проголошувати: «Христос Воскрес із мертвих, смертю смерть подолав, і тим, що в гробах, життя дарував! І дарував нам життя вічне, поклоняєося Його триденному Воскресінню!» Більше ексклюзивних закарпатських новин читай у газеті «Закарпатські оголошення». ЗакарпатПост