Петрова таки призначили головою Закарпатської ОДА

Олексія Петрова призначено головою Закарпатської ОДА. Про це повідомляє Закарпатська ОДА.

Перший заступник керівника офісу Президента Сергій Трофімов представив нового голову Закарпатської ОДА.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Представлення відбулося у сесійній залі Закарпатської ОДА, під час засідання Регіонального штабу по ліквідації надзвичайної ситуації у Закарпатській області, під головуванням прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Сергій Трофімов : «Олексій Петров – людина – виважена, професійна, має управлінський досвід. Проводить системну роботу щодо виконання поставлених перед ним завдань. Ми йому довіряємо і він заслуговує на вашу підтримку.»

Олексій Петров подякував Президенту України за довіру, запевнив, що готовий до виконання завдань, поставлених перед ним президентом та урядом України.
Коротко розказав про себе. Має дві вищі освіти – юридичну та економічну. 28 років пропрацював у Службі безпеки України.

Багатодітний батько- має 5 дітей.

Визначив три напрямки роботи:

– Боротьба із поширенням коронавірусу в області.

– Завершення реформи децентралізації в області. Реалізація державних програм щодо соціально-економічного та культурного розвитку Закарпаття. Активна розбудова інфраструктурних проектів. Створення нових робочих місць.

– Активна співпраця з правоохоронцями області у боротьбі із бандитизмом, нелегальним обігом зброї, наркоторгівлею, хабарництвом, зловживанням із бюджетними коштами, контрабандою та зловживаннями у лісовій галузі. Більше ексклюзивних закарпатських новин читай у газеті «Закарпатські оголошення». ЗакарпатПост