В Ужгороді наречена-красуня піднімає потенцію чоловіків

В Ужгороді у сквері навпроти «Совиного гнізда» цвіте величезна черемха.

Інформатор газети «Закарпатські оголошення» зробив фото цього розкішного дерева, аби ті, хто зараз на карантині знаходиться вдома, могли помилуватися красою.

А чи відомо вам, що якщо взяти муху і кілька листків цього дивовижного дерева, помістити в банку  і закрити її, то через кілька годин комаха загине.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Особливо багато таких летючих вбивчих речовин черемха виділяє під час цвітіння.

У народі її звуть «нареченою-красунею», тому що вона як білою фатою покривається суцвіттями.

А карпатські знахарі запевняють, що ця рослина наділена унікальними цілющими властивостями. Наприклад, квітки і листя рослини (настій) надають непоганий лікувальний ефект при терапії блефаритів і кон’юнктивітів, сприяють нормалізації діяльності травного тракту, допомагають при простудних захворюваннях верхніх дихальних шляхів.

Кору черемхи (як правило відвар) використовують для нормалізації обмінних процесів, виведення солей і стимуляції видалення зайвої рідини (при набряках, водянці, артритах, подагрі, камінні тощо). Спиртова настоянка кори або настій на гасі мають місцево-дратівливі та відволіканні властивості, тому їх нерідко прописують у вигляді натирання при міозитах, радикуліті, суглобових болях. Компреси зі свіжого листя прискорюють дозрівання фурункулів, а також сприяють швидкому загоєнню ран і опіків.

На найцікавіше, що регулярне вживання настоянки із черемхи може підвищити потенцію у чоловіків, а чай із квітів є чудовим засобом для збудження сексуального апетиту. Більше ексклюзивних закарпатських новин читай у газеті «Закарпатські оголошення». ЗакарпатПост