Закарпатський карантин: алкоголь та сигарети у стопроцентному доступі, овочі і фрукти – під забороною

В Ужгороді до 11 травня призупинено роботу ринків.

Чому ж можна вільно купити алкоголь і неможливо – закарпатські овочі і фрукти?

Дивна тенденція: ті місця, де продається хімія, речі далеко не першої необхідності, ненатуральні продукти, працюють, а ринки, де можна купити їжу, що зміцнює імунну систему – закриті.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Чому в нас так борються з коронавірусом?

Чому в Ужгороді і не тільки при цьому вільно можна придбати алкоголь, цигарки, тобто все, що вбиває імунітет, а свіжі овочі і фрукти, вирощені закарпатцями – ні.

Крім того, закриті газетні кіоски, хоча також незрозуміло для чого. Чи закарпатцям газети читати не потрібно? А Інтернет переповнений недостовірною інформацією, там сіється паніка, людей залякують, або навпаки пропонують не дотримуватися карантину.

Що ж це за методи боротьби з зараженням, коли логіка відсутня.

Цікавий факт. Смітники в основному забиті  пляшками з-під алкоголю, енергетиків, солодких газованих напоїв, порожніми пачками з-під цигарок, усім тим, що породжує шкідливі звички. І це виставлено напоказ на найбільш видні місця в магазинах та супермаркетах, це бачать діти і думають, що пити і курити – нормально, модно, й починають затягуватись у алкоголізм, пробувати спиртне та цигарки. Хоча не секрет, що це – один із факторів, що найбільш негативно діє на здоров’я.

Крім того, більшість продукції, що продається у супермаркетах, згубно впливають на імунну систему, а те, що продається на ринках – ягоди, горіхи, овочі, фрукти, насіння – зміцнює здоров’я. Та й якість товарів там не дуже хороша, м’яко кажучи.

Зате там багато газованих напоїв, коли, чіпсів, сухариків, макаронів, хліба,  копченостей, ковбас, сосисок, м’яса, піци – продуктів, від яких потім виникають проблеми із серцем, ожиріння, діабет та інші проблеми зі здоров’ям.

А ще всюди можна купити каву, яка теж підриває імунітет, викликає знервованість, збудженість, роздратованість, потемніння емалі зубів, шкіри. І при тому, що кавування пропагується на кожному кроці. А потім дивуємося, звідки беруться віруси і чому вони діють на організм так згубно. Вірус атакує людей, у яких слабка імунна система. А зміцнити її можуть лише натуральні овочі і фрукти.

Тож чому закриті ринки, коли їх у місті лише 4, а супермаркети відкриті і їх багато.

При цьому на ринках ціни помірні, а в магазинах на деякі продукти на 200-300 відсотків вищі. І це – не лише в Ужгороді, але й у районах Закарпаття.

Тому, як бачимо, дивний у нас якийсь карантин… Більше ексклюзивних закарпатських новин читай у газеті «Закарпатські оголошення». ЗакарпатПост