Ужгородців нарешті перестали труїти

В Ужгороді нарешті відкрили ринок на Корятовича. Люди дотримуються безпечної дистанції і стоять у черзі, аби потрапити всередину. Через це черга розтягнулася на метрів 50, аж до світлофору.

Нагадаємо, що як писав ЗакарпатПост, після Великодня ринки в Ужгороді закрили і ужгородці ринули за продуктами у магазини і супермаркети та не мали можливості придбати дійсно корисні і натуральні продукти, вирощені руками закарпатців.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Передусім для сільгоспвиробників це було катастрофою, бо товар пропадав.

Для самих покупців це теж було погано, адже магазинна продукція не є здоровою. У основному там продають алкоголь, цигарки, чіпси, колу, жирне, копчене, солодощі, хліб, яйця, майонези, кетчупи…

А ці продукти, як відомо є згубними для імунної системи, серйозно підривають здоров’я людей. Це може підтвердити будь-який лікар. Крім того, через карантин, люди змушені практично цілими днями знаходитись вдома, мало бувають на свіжому повітрі, що теж є далеко не корисним і теж негативно діє на імунітет.

Тепер же у закарпатців з’явилася альтернатива купити свіжі овочі і фрукти. Тим більше, що зараз весна і саме ці продукти є корисними, зміцнюють імунну систему. А тепер саме це є головним під час пандемії. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост