При в’їзді в Ужгород будуть нові тротуари

На Анкудінова в Ужгороді буде новий тротуар

Уже почали перестилати. Багато будівель і там, і на Мукачівській, потребують облагородження. Звісно, вони дуже занедбані, тож відремонтувати їх можуть лише господарі, але враження  від їхнього вигляду при в’їзді в місто досить неприємне.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

А зараз, як бачимо на фото агента газети «ЯСНО», вулиця Анкудівнова готується до вистелення нового тротуару. Коштуватиме ремонт 11 мільйонів 306 тисяч гривень. За ці гроші заасфальтують дорогу, зроблять нові тротуари та зливову каналізацію.

За словами міського голови Ужгорода, ремонт проводитиметься на ділянці від вулиці Мукачівської до транспортного моста.

«У нас тендер на весь 2020-й рік, але  думаю, що протягом найближчих двох місяців ці роботи будуть завершені. Якщо рухатися від залізничного  переїзду у бік стадіону «Спартак» з правого боку буде технічний тротуар шириною один метр. А з лівого боку – буде нормальний тротуар для того, аби пішоходи могли рухатися. А з огляду на те, що проводяться роботи капітального ремонту вулиці Гагаріна – фактично це буде продовження в’їзду в наше місто», – розповів Богдан Андріїв. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост