Деякі тварини народжуються не схожими на інших, але це зовсім не означає, що вони гірше і не заслуговують любові.

Так було і з лисим кроликом на прізвисько Містер Бігглсуорт, якого хотіли приспати через його рідкісний стан, але добросердечна жінка врятувала бідолаху, і тепер він став зіркою Інстаграм, інформує Ukr.Media.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Кассандра Хол з Вікторії, Австралія, побачила, як місцевий заводчик рекламує маленьких кроликів на Facebook, і одна річ відразу привернула її увагу. Під однією з фотографій було написано: «Лисий кролик не продається». У неї вже був кролик, але, однак, жінка зв’язалася з заводчиком і вирішила розпитати його докладніше про безволосе звірятко. Заводчик сказав, що збирається приспати тварину, оскільки ніхто не візьме його з-за рідкісного стану, який залишив його без шерсті. Мати двох дітей пошкодувала звірка і вирішила подарувати йому будинок.

Кассандра забрала собі кролика і вся її родина вирішила, що було б потішно назвати його на честь лисого кота Містера Бигглсуорта з серії комедійних фільмів про Остіна Пауерса. Спочатку всі члени сім’ї Хол хвилювалися за свого нового вихованця, тому що вони були не впевнені, наскільки здоровий був Містер Бігглсуорт.

Кассандра сказала, що вона намагалася шукати інформацію через інтернет, щоб дізнатися хоч щось про його стан, але не могла нічого знайти.

Тому жінка помістила фотографії Містера Бигглсуорта в instagram-аккаунт свого іншого кролика, перейменувала його, щоб він належав їм обом, і запитала, чи знає хто-небудь щось про його стан. Кассандра сподівалася, що хтось зможе допомогти їй розібратися в тому, що ж сталося з її лисим кроликом і як доглядати за ним. До її здивування, протягом одного тижня ЗМІ почали публікувати її історію, і інші власники кроликів зі всього світу звернулися до неї, поділившись своїм досвідом щодо лисих кроликів.

Виявляється, якщо схрестити двох кроликів з безволосим геном, то вони будуть виводити на світ безволосу дитину в кожному посліді. Так було і в разі Містера Бигглсуорта.

«В цей час Містер Бігглсуорт повністю здоровий, враховуючи його стан», — сказала Кассандра.

Лисий кролик володіє високим метаболізмом. Він їсть більше, ніж нормальний кролик через його стан, але крім цього він абсолютно здоровий і кожні 6 місяців проходить ветеринарний огляд.

«Він живе в будинку і ми ніколи не випускаємо його на вулицю, оскільки він дуже мерзне. Якщо наш кролик мерзне, то тремтить як людина. Його шкіра нагадує дитячу, вона дуже м’яка і ніжна. Так, Містер Бігглсуорт ходить в шкарпетках. Він привчений до туалету і виконує всі свої справи в котячий лоток»,- сказала Кассандра.

Господиня дуже любить свого кролика, не звертаючи ніякої уваги на його незвичайний зовнішній вигляд, який, до речі, став причиною того, що на сторінку Містера Бигглсуорта підписано 123 тис. осіб.  Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост