В Ужгороді карантинна забастовка. Під будинок влади прийшли з порожньою каструлею. ФОТО

Нині – сесія обласної ради, тож ужгородці вийшли висловити свій протест через нерівні умови карантину.

Люди обурені через те, що карантин продовжили… але в той же час для українців створено різні умови для праці, тобто одні працюють, а інші змушені без грошей залишатися вдома. Так само зі збором у громадських місцях – одні збираються, а інших залякують штрафами та притягненням до відповідальності.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Невдоволеність можна побачити і в інформаційному просторі, де люди висловлюють велике обурення. Хоча карантин, можливо, призвів до непоширення коронавірусу і жорсткі міри з боку держави пішли на користь.

Але людей можна зрозуміти, адже і них закінчилися гроші і їм набридло знаходитися вдома, адже жодна відпустка не триває так довго.

Тож зараз перед ОДА двоє пікетувальників. Один із них – із порожньою каструлею, що символізує голод, те, що немає що поставити на стіл, інший із плакатом: «Припиніть карантин – геноцид».

Навряд чи щось цим двом вдасться домогтися, але принаймні свою позицію вони висловили відкрито, а не прикриваючись чужими фото і чужими іменами у соцмережах. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост