Пес заважає закарпатці займатися сексом. Теща винесла вердикт

Від того, що вона сказала, чоловік став імпотентом

Під час карантину у багатьох родин стосунки стали не просто напруженими, а неймовірно важкими. Цю історію розповіла газеті «ЯСНО» постійна читачка з Ужгорода.

У Ірини вдома є улюбленець, до якого її неймовірно ревнує чоловік. Вона каже, що завжди спить і з чоловіком, і з псищем у одному ліжку, та останнім часом чоловік відмовляється у присутності Діка виконувати свій подружній обов’язок.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

«Він каже! Цей монстр дивиться на мене. Не спускає очей. Я гублюся і забуваю навіть як мене звати, а не що потрібно робити із голою жінкою», – каже Вадим.

Та його дружина не вірить, переконана, що він усе вигадує, аби приховати свою неспроможність її задовольнити.

Більше того, коли Іра розповіла про все матері, яка на час карантину перебралася до доньки, теща винесла вердикт:

«Вадим – імпотент і навіть не хоче цього визнати, відмовляється іти до лікаря!»

Про свої підозри бабища сказала в очі зятеві. Але після цього стосунки з дружиною у нього не покращилися… а навпаки – він взагалі відмовився від сексу, заявивши, що поки собака житиме з ним у одній квартирі, він до дружини взагалі не торкнеться.

«Що ж, – каже Ірина агенту газети «ЯСНО». – Якщо йому заважає мацюпусіньке собачатко, я готова з ним розлучитися. Якщо він кладе питання ребром: або я, або Дік, я обираю песика. Якби він хоч визнав, що його піпетка не функціонує від постійного пивування, я б зрозуміла, та перекинути на когось провину – не по-людськи. Тому я вирішила одразу після закінчення карантину подати на розлучення!» – підсумувала Ірина свої п’ять років подружнього життя. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост