Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» №13

Пандемія розлучень

Я тебе кохаю! А тепер давай розлучимось!

Обкладинка свіжого номера газети «ЯСНО»

Сімейні човни українців розбилися об карантин. У всьому світі після самоізоляції шалено зросли темпи бажаючих розлучитися.

Украла в свекрухи перстень…

Життя перевернулося буквально вже за кілька днів

Це було потрясінням. Я не могла в це повірити. Думала, що це він просто хоче мене осмикнути, витягнути з депресії таким от шоковим методом. Але це виявилося найчистісінькою правдою.

Діти-генії

Для кожного з батьків власні діти найкращі. Багато матусь переконані, що їхні нащадки – найрозумніші і найгеніальніші, тобто унікальні. Можливо це й так, але не завжди. Сьогодні газета «ЯСНО» зібрала історії справді неймовірних дітей, які в юному віці стали успішними, в них багато чому можуть навчитись навіть дорослі.

Дев’ятирічний мільйонер заробив мільйони доларів, просто граючись

Уже два роки він посідає перше місце в топі Forbes

Його прибуткам  можуть позаздрити топ-менеджери, а відданості аудиторії – і актори, і політики. цьому хлопчику всього 9 років, а він заробляє мільйони доларів. Як же йому це вдається?

13-річний хлопець захотів жити сам і побудував собі будинок

Чи багато хто з підлітків розмірковує над тим, аби побудувати свій будинок? Навряд чи. Однак 13-річний Люк Тілл, житель міста Дабука, не схожий на своїх ровесників.

Дев’ятирічний геній не любить гратися з дітьми та не цікавиться іграшками

Зараз кращі вузи світу запрошують вундеркінда продовжити освіту у них.

Бельгієць Лоран Сімонс живе в Амстердамі. Він  здивував своїми здібностями весь світ. У початкову школу хлопчик пішов, коли йому було 4 роки, а в середню – в 6.

Більше ліків –більше хвороб

Коронавірус показав, яка безсила сучасна медицина

Коронавірус показав, що ні сучасна медицина, ні нові ліки та технології не змогли впоратись із невидимим вбивцею. Мільйони заражених та тисячі померлих. Не надто райдужна картина. На карантин пішли цілі держави. І, що найцікавіше, найбільш трагічні наслідки від COVID-19 у найбільш прогресивних держав світу – США, Італії, Іспанії, Франції, Німеччини. Чому?

Чому жінки дозволяють себе бити

Адвокатка розповіла,  що більшість українок, які відбувають довічне покарання убили чоловіків-тиранів

Чи вміють українці цивілізовано розривати стосунки? Чи вміють говорити між собою про проблеми без участі юриста? Які причини розриву стосунків називають? Чому наші жінки роками мовчки теплять насилля і навіть якщо справа доходить до суду часто виправдовують своїх кривдників?

Від яких власних вигадок страждають жінки

Ох як багато суперечок ходить про відносини між чоловіком і жінкою, про права та обов’язки, про те, хто кому більше дає і отримує…

Вісім звичок, які ведуть до багатства

Спробуй обзавестися цими звичками хоча б на місяць і результат тебе вразить!

Ми проаналізували найпопулярніші звички багатих людей і готові з тобою поділитися ними.

Квіткова церква

На місці княжої усипальниці є єдиний в Україні храм з петрівським розписом

Ви колись бачили квіткові хрести? А церкву, розмальовану петриківським розписом? Знаєте, де знаходиться родова усипальниця нащадків Мстислава Великого? Тоді газета «ЯСНО» проведе для вас захоплюючу екскурсію Києвом і розповість про це унікальне історичне місце. Більше прочитай у газеті «ЯСНО». Купи газету зараз! ЗакарпатПост