13-річний хлопець захотів жити сам і побудував собі будинок

Чи багато хто з підлітків розмірковує над тим, аби побудувати свій будинок? Навряд чи. Однак 13-річний Люк Тілл, житель міста Дабука, не схожий на своїх ровесників.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Люк цілеспрямований і тямущий юнак. Він захотів собі окреме житло і виявився не з тих, хто готовий чекати кілька років. Він просто взяв в свої руки інструменти і все зробив сам! Тепер на задньому дворі сім’ї Тілл розташовується будиночок, побудований їхнім сином.

Хлопцеві було потрібно 1500 доларів і близько року, щоб створити хатинку мрії. Він підробляв як міг: допомагав по господарству сусідам, стриг газон.

Хлопчик томився на літніх канікулах від неробства, різні гаджети і комп’ютерні ігри його не надихали. Незабаром до нього прийшла ідея побудувати свій власний будинок. Він так нею загорівся, що не міг більше ні про що думати.

Перед тим як приступити до справи, хлопець вивчив безліч сайтів в Інтернеті на цю тему. Він ґрунтовно підійшов до питання і вже через деякий час намітив план дій.

Після того як Люк зібрав необхідну суму на своїх підробітках, він почав шукати матеріали для будівництва. Більшість із них – це речі, яким затія хлопчика подарувала друге життя. Так, наприклад, вхідні двері, лампи, подушки та інші предмети інтер’єру були віддані хлопцю з горищ його знайомих і родичів. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету зараз! ЗакарпатПост