Чоловік відрізав дружині носа після того, як вона захотіла розлучитися

В Афганістані затримали чоловіка, який скалічив свою дружину, відрізавши їй ніс після того, як вона просила розлучитися. Про це повідомляє zik  з посиланням на Reuters.

Згідно з повідомленням, 24-річна жертва, мати семирічного хлопчика, намагалася залишити чоловіка, який її бив та знущався, а також заважав їй переїхати з їхнього будинку в південно-західній провінції Пактика.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Після того, як жінка попросила розлучення, чоловік вдарив її та за допомогою кухонного ножа відрізав ніс.

Як зазначається, напад стався в травні, а цього тижня поліція заарештувала чоловіка. Його дружина після лікування була відправлена ​​до батьківського дому.

Представниця міністерства у справах жінок Афганістану Хошбу Маіданвал заявила, що за останні два місяці її офіс зареєстрував 13 випадків жорстокого насильства в сім’ї.

“Ізоляція внаслідок коронавірусу ще більше погіршила домашню ситуацію для жінок”, – сказала вона, додавши, що ще однією причиною зростання насильства може бути те, що все більше жінок повідомляють про зловживання.

Слід зауважити, що Афганістан займає найнижчі місця в глобальних показниках гендерної рівності, примусові шлюби, вбивства честі та домашнє насильство переважають у всій країні. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост