Дев’ятирічний мільйонер заробив мільйони доларів, просто граючись

Уже два роки він посідає перше місце в топі, складеному Forbes

Його прибуткам  можуть позаздрити топ-менеджери, а відданості аудиторії – і актори, і політики. цьому хлопчику всього 9 років, а він заробляє мільйони доларів.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Як же йому це вдається?

Життєрадісний американець Райан Каджи любить будувати вежі з кубиків, дивитися мультики, бавитися з машинками і поїздами. Тільки ось кожна така гра проходить перед об’єктивом камери, а записане відео його батьки завантажують на канал, де за дозвіллям хлопчика стежать майже 23 мільйони користувачів. Всього Райан «награв» на 26 мільйонів доларів. З таким результатом маленький блогер вже другий рік посідає перше місце в топ-10, складеному Forbes.  Старших конкурентів, які розповідають в Інтернеті про косметику, одяг та спорт, він обійшов, просто граючись із іграшками.

Кар’єра Райана почалася, коли йому було всього три роки. На канал хлопчика викладалися відео з розпакуванням нових забавок. Згодом батьки почали викладати відео, де він грає з друзями і проводить веселі експерименти. Канал спочатку розвивався повільно, поки одне відео з липня 2015 року не стало вірусним. А у 2017 році канал хлопчика вже приніс прибуток в 11 мільйонів доларів. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост