Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» №14

Був безбожником, а після польоту перехрестився і пішов у церкву

Обкладинка свіжого номера газети «ЯСНО»

Саме завдяки цій людині у космосі звучав гімн України. Він пройшов чималі випробування, аби стати першим і поки що єдиним українським космонавтом, але мети досяг. Йому пропонували жити в Америці, та він повернувся в Україну. Його життя було не дуже довгим, але дуже яскравим.

Вчені виявили позаземні звуки. Десь ще є життя!

Міжнародна група астрономів виявила нові швидкі радіосплески з глибин Всесвіту, повідомляє Xinhua.

«Астрономи нещодавно виявили нові швидкі радіосплески, які розглядаються як загадкові сигнали з глибин Всесвіту», – йдеться у повідомленні.

Поліція суворо штрафуватиме за поцілунки

Незважаючи на те, що в Австрії з 1 травня призупинено на два тижні режим жорсткої самоізоляції, «люди все одно повинні продовжувати пристосовуватися до масових обмежень у своєму житті», заявив австрійський міністр охорони здоров’я, який ввів заборону на публічні поцілунки.

Бабуся переплутала чай з презервативами    і стала зіркою

76-річна бабуся з англійського міста Ланкашир вирушила в магазин за чаєм, а повернулася з великою пачкою презервативів.

Навіщо чіпувати українців?

І до чого тут коронавірус

Уже кілька років поспіль у газетах, на телебаченні та в Інтернеті обговорюється тема чіпування людей. Зараз, у період пандемії коронавірусу, дискусії щодо чіпів розгорілися з новою силою. Більше того, з боку науковців з’являється все більше інформації про те, що людей чіпувати потрібно, бо це зручно. Акцент робиться на темі хвороб, тобто здоров’я нікого не цікавить. Газета «ЯСНО» розбиралася в цьому питанні детальніше.

80% захворювань зникають, після того як людина  змінює свій раціон харчування

Дієтолог розповіла про дієти, очищення організму та корисні продукти

Чи справді після 18 години не можна їсти? Яким має бути корисний сніданок? Як спонукати дітей до правильного харчування?

Про це та інше читачам газети «ЯСНО» розповіла дієтолог Альона НЕКРАХА.

4 продукти, які піднімуть настрій

Буває, що людина не має настрою, почувається розбитою і знервованою. На допомогу можуть прийти не ліки, а звичайні продукти, які є не лише корисними, але й смачними!

Чоловік примушував дружину до інтимної близькості по 8-9 годин на день

Та від нього навіть муха завагітніє

Свою карантинну історію анонімно розповіла газеті «ЯСНО» жінка зі Львівщини.

Пес заважає українці займатися сексом. Теща винесла вердикт

Від сказаного чоловік став імпотентом

Під час карантину у багатьох родин стосунки стали не просто напруженими, а неймовірно важкими. Цю історію розповіла газеті «ЯСНО» постійна читачка з Ужгорода.

Чоловік вимагав від дружини смоктати, а якшо вона відмовлялася, бив її

Юлія в шлюбі провела цілих 7 років. Але навряд чи ці роки можна назвати щасливими. А тепер вона взагалі каже, що живе з домашнім тираном. Під чужим ім’ям нещасна закарпатка вирішила поділитися своєю історією із читачами газети «ЯСНО».

Жінка змушувала чоловіка лизати… і він не витримав

Свою карантинну історію розповів газеті «ЯСНО» читач із Київщини. Йому соромно називати своє реальне ім’я, але він переконаний, що чоловік повинен десять разів подумати перед тим як вести якусь дівку під вінець.

Чоловік закохується  в жінку тільки після сексу

Як не виглядати доступною і в той же час не «перетримати» чоловіка? Про це та багато іншого розповіла  сімейний психолог, консультант з особистісних стосунків, директор агентства знайомств «Я і ти» Олена Кузнєцова

Дівчина виклала в Інтернет своє фото оголеною        Після цього її життя круто змінилося

Дівчина в Інтернеті розповіла історію, через яку її життя виявилося зіпсованим. У 2019 році вона хотіла анонімно опублікувати фотографію, де вона була оголеною, проте не звернула уваги на одну деталь, яка в підсумку видала її.

Собака має одягу на 4 тисячі доларів

Бажаючи порадувати свою улюбленицю, господиня витратила на її одяг шалені гроші.

Кожен вважає, що його песик найкращий, інформує Ukr.Media. Але з гардеробом вартістю 4000 доларів Сінді впевнена, що у неї найдорожчий шпіц в Австралії! Коли у собак її батьків були цуценята, мама і тато дали Сінді вибрати одного з посліду. Тіні відразу ж вкрала її серце. Господиня називає собачку світлом її життя з дня її народження.

Олена відмила Ганю, нагодувала, простелила їй килимок на кухні, і та разом зі своїми дітьми спокійно заснула

Олена відчувала, що багато сидить за комп’ютером і вирішала щоранку робити пробіжки. Перед тим, як їхати на роботу, вона бігала неподалік будинку. Робила це всього хвилин 10, але регулярно. Під час одної з таких ранкових процедур вона почула скавчання. Роздивилась довкола – нікого. Прислухалась ще… голос доносився зі сміттєвого контейнера. Заглянула всередину, а там…. троє руденьких сліпеньких цуценяток.

Рятуючи дитину від укусу змії, собацюра підкинув її у повітря

Собака схопив дитину за підгузник і кинув на відстань більше метра, неначе ляльку.

У Львові є місце, де зцілюються сліпі й навіть безнадійно хворі

Його неодноразово нищили, але не змогли зруйнувати

Є у Львові дивне місце, що випромінює спокій і що дарує людям віру та зцілення. Воно оповите таємницями та легендами сивої давнини. Це – церква святого Андрія на площі Соборній. Більше прочитай у газеті «ЯСНО». Купи газету зараз! ЗакарпатПост