Олена відмила Ганю, нагодувала, простелила їй килимок на кухні, і та разом зі своїми дітьми спокійно заснула

Олена відчувала, що багато сидить за комп’ютером і вирішала щоранку робити пробіжки. Перед тим, як їхати на роботу, вона бігала неподалік будинку. Робила це всього хвилин 10, але регулярно. Під час одної з таких ранкових процедур вона почула скавчання. Роздивилась довкола – нікого. Прислухалась ще… голос доносився зі сміттєвого контейнера. Заглянула всередину, а там…. троє руденьких сліпеньких цуценяток, пише газента «ЯСНО».

Серце дівчини стислося від жалю вона не знала, що робити, але кинути напризволяще малят не могла. Де поділась їхня мама, хто це зробив – вона не знала. Олена витягнула цуценят зі смітника, що мав стати їхньою могилою, і віднесла додому.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Чим годувати знайд? Скільки разів на день? Як вона буде встигати, якщо до ночі сидить на роботі… Що скажуть батьки? В голові виринало багато питань.

Почувши скавчання, до кімнати увійшла мати. Олена боялась скандалу, та, на її подив, обійшлося. Дівчина все розповіла, і жінка пошкодувала крихіток, навіть пообіцяла годувати їх, виходити, а потім роздати в добрі руки, лише просила доньку уже почати шукати їм господарів.

Щаслива Олена помчала на роботу і всім розповіла про те, що трапилось. Колегині погодились забрати малят, коли ті підростуть: одна – собі, бо жила у приватному будинку, інша – мамі в село, а третя – синові на фірму, яку не було кому охороняти. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост