Чоловік примушував дружину до інтимної близькості по 8-9 годин на день

Та від нього навіть муха завагітніє

Свою карантинну історію анонімно розповіла газеті «ЯСНО» жінка зі Львівщини.

За її словами, вона живе зі справжнім маніяком. Її благовірний під час самоізоляції знімав стрес за допомогою сексуальних домагань до дружини і дев’ять  годин на добу вона змушена була задовольняти його сексуальні фантазії. І так щоднини.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

«Це ж більше, ніж повний робочий день! Ви лише вдумайтесь! По три години тричі на добу я мала проводити в ліжку. У мене вже боліла спина і затікали ноги. Просто не було сил терпіти. Він геть озвірів. Ним почали керувати тваринні інстинкти!» – нарікає жінка.

За її словами, одружена вона далеко не перший рік, із чоловіком прожила чверть століття. У неї вже доросла заміжня донька, яка мешкає зі своєю родиною окремо.

«Мені 57 років, йому 62. Інші в такому віці вже лише дивляться на жінок і максимум гладять, а цей завжди був зацикленим на сексі. Але ж не до такої міри. Таке я терпіла лише перший рік після одруження. Потім народилося дитинча – і він трохи охолов, бо я більшість часу була зайнята донькою», – наголошує газеті «ЯСНО» вона. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост