Думаєте, через велику любов? Для чого більшість закарпатців наважуються на шлюб?

Пандемія в багатьох українських родинах насправді розклала всі крапки над «і». Люди зрозуміли, що живуть не з тими, з ким би їм хотілося. Часто це був надуманий образ, якісь очікування, які насправді зовсім не відповідали дійсності. Парам стає некомфортно разом, вони відчувають роздратування, пише газета «ЯСНО»

Та й потрібно розібратись, для чого більшість наважується на шлюб?

  • Золотце, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Думаєте, через велику любов? Та де там! Любов, звісно, є, але вона майже ніколи не є причиною для шлюбу, адже відомо багато випадків, коли люди люблять одних, а одружуються з іншими.

Тож що спонукає українців одягати на пальці обручки?

Передусім – традиції. Так, у голові досі багато хто думає, що якщо так робить більшість, то це і лише це – правильно. Але перед важливим кроком варто подумати, а чи потрібно це робити саме мені. Для чого копіювати поведінку інших людей. Нерідко на шлюбі наполягають і батьки. «Дивись, у Олени вже діти біля хати бігають, а ти ще все в дівках ходиш!» – нерідко особливо в селах дорікають дочкам матері. «Я не хочу померти і онуків від сина не діждатись! Пора тобі  одружуватись, бо ти вже й так старий холостяк! Потім жодне дівчисько за тебе не піде!» – атакують своїми аргументами жінки і синів. Ну і вони піддаються. Беруть першого-ліпшого, хто трапився на життєвому шляху і ведуть до ДРАЦСу. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост