Жінка змушувала чоловіка лизати… і він не витримав. Каже, що подає на розлучення

Свою карантинну історію розповів газеті «ЯСНО» читач із Київщини. Йому соромно називати своє реальне ім’я, але переконує, що чоловік повинен десять разів подумати перед тим як вести якусь дівку під вінець.

«Я не знав, що моя жінка така гарпія! Вона заробляє більше за мене і постійно це вибиває у очі. Я вже терпіти не можу. У неї бізнес, а я – лише вантажник. Тому вона може собі дозволити мене усіляко принижувати і використовує не більше, ніж секс-машину. Краще вже б купила собі вібратор!» – з гіркотою каже газеті «ЯСНО»  нещасний.

  • Золотце, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

За словами чоловіка, його дружина може його принизити навіть у присутності друзів, а під час карантину перетворилася на справжнього домашнього тирана.

«Тамара приготувала обід і покликала мене. Але борщ був гарячим і я випадково перекинув тарілку. Як вона кричала, я просто передати не можу! «Ти тупий, як підошва на тапочках, ти з діри головою на підлогу випав! У тебе руки не з того місця ростуть!» – верещала вона на всю квартиру. Потім взяла качалку і почала щосили мене гамселити нею по голові, по руках, по ребрах. Після цього змусила стати на коліна, просити від неї вибачення і злизувати із підлоги борщ. «Будеш лизати, поки плитка не блищатиме!» – наказала вона. І це все у дітей на очах!» Такої ганьби я не переживав ще ніколи!» – констатує нещасний чолов’яга. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост