Зеленський просить президента Словаччини відновити роботу аеропорту в Ужгороді

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Словацької Республіки Зузаною Чапутовою.

Президент Словаччини подякувала за вишиванку, яку Глава Української держави надіслав їй з нагоди Всесвітнього дня вишиванки. Про це повідомляє сайт президента України.

  • Золотце, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Сторони обговорили заходи політичного діалогу на найближчий період і актуальні питання двосторонньої співпраці. Володимир Зеленський висловив переконання, що продовження активного політичного діалогу на всіх рівнях сприятиме економічному відновленню України та Словаччини й подоланню негативних наслідків пандемії. Глава держави наголосив на зацікавленості української сторони у якомога швидшому підписанні українсько-словацької угоди, яка дозволить відновити роботу Міжнародного аеропорту «Ужгород».

«Цей аеропорт надзвичайно важливий для України та Закарпатського регіону. Розраховую на швидке погодження угоди Словаччиною. Також переконаний, що після завершення карантинних заходів наші уряди мають спільно докласти зусиль для відновлення динаміки співпраці у торговельно-економічній, транспортній, транскордонній сферах», – зазначив Володимир Зеленський. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост