Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» №15

Вічно молода! Як у 55 виглядати на 30

Бабуся розкрила секрет краси та сексуальності

Обкладинка свіжого номера газети «ЯСНО»

55-річна бабуся з австралійського міста Мельбурн поділилася секретами краси. Її слова цитує газета The Sun.

Дівчина з гігантськими грудьми хоче збільшити сідниці

Залежна від пластичних операцій американка Фоксі Менеджери збільшила груди до 9-го розміру, а тепер хоче збільшити сідниці для «балансу». Вона мріє пересадити жирову тканину з тіла на сідниці, щоб її нижня частина була пропорційна до верхньої.

Дівчина вийшла заміж за хлопця, прикутого до візка

Але на весіллі на неї чекав сюрприз

Почалося все з того, що кілька років тому наречений потрапив в аварію. Здавалося б, з ким не буває, до весілля заживе… Але не так сталося, як гадалося! У Кевіна розвинулася хвороба, яка привела до ампутації ноги.

Медсестра прийняла дві таблетки – і через дві години народила дівчинку

Дитина з’явилася як грім серед ясного неба

В англійському місті Сандерленд в графстві Тайн і Вір, медсестра народила дочку після 12-годинної зміни, не знаючи при цьому про свою вагітність. Про історію раптової появи доньки повідомив чоловік медсестри Деніед Хіндмарш.

Обікрав магазин, щоб не одружуватись

Коли злодій розповів, чому обікрав магазин, поліцейські не могли стримати сміху

Юнак з Китаю був упійманий на крадіжці, але пояснив свій вчинок зовсім не браком грошей. Виявляється, хлопець намагався уникнути весілля і вигадав підступний план, який включає у себе крадіжку Bluetooth-колонки. Ви запитаєте: чому саме її?

Випала з вікна, мала померти…. але стала успішною моделлю

Дівчина на візку підкорила Україну

У неї травма шиї, вона не ходить, але щиро посміхається.

Оксана Кононець – модель на візку. Вона бере участь у модних показах і конкурсах краси, знімається у кліпах і рекламі.

92-річна жінка фотографується в одних трусах

Хелен Руб ван Вінкл – найстарша користувачка Іnstagram. Вона неймовірно стильна і яскрава. Жінці 92 роки, однак вона поводиться так, наче має всього 16. Весела, бешкетна і незвична диво-бабуся  має 3,8 мільйона підписників. Хелен справді популярна серед молоді! Серед її шанувальників навіть поп-діви Ріанна та Майлі Сайрус.

Як ракові хворі ходять у гори і почуваються прекрасно

Давай поговоримо відверто. Ти любиш м’ясо? А знаєш, що воно є твоїм вбивцею? У тебе є знайомі, яким вирізали апендицит? А тепер пригадай, що вони їли до операції? Коли вперше довелося прочитати про це, не хотілося вірити. Довелося проаналізувати всі відомі мені випадки.

У 74 скинула 25 кілограмів і живе без ліків

Мешканці Канади Джоан Макдональд 74 роки. Однак її зовнішній вигляд вражає. У свої роки жінка веде активний спосіб життя: катається на велосипеді, ходить в спортзал, займається йогою і тренується вдома.

Закарпатська пенсіонерка хоче завагітніти від 19-річного

Марія Стець, якій зараз 62 роки, вирішила поділитися з газетою «ЯСНО» історією свого життя

За словами жінки, тримати в собі те, що з нею відбувається, вона вже не може, тому хоче розповісти всім, як їй заважають людський осуд і застарілі традиції.

Під час карантину дізналася, що в чоловіка є коханка

Але хто саме – викликало шок

Своєю карантинною історією поділилася з газетою «ЯСНО» постійна читачка з Києва Аліна. Жінка з гіркотою розповіла, що під час самоізоляції дізналася, що коханий їй зраджує.

Двоє  закарпатців хочуть одружитися і мріють про дитину

Сестра одного з них готова народити

Олег та Ігор – двоє найкращих друзів із дитинства. Їм по 28 і вони завжди були разом, жили по сусідству, вчилися в одному класі, їхні батьки товаришували між собою. Згодом обоє зрозуміли, що дівчат їм не потрібно, бо чудово почуваються разом.

Кардіолог розкрив страшну правду про ожиріння

А також розповів, як українці лікуються за допомогою Доктора Гугла, спростував міфи про аспірин, сердечні болі та гаджети

Офіційно відомо, що серцево-судинні захворювання є головною причиною смертності українців. Щороку в нашій державі від них помирають 420-430 тисяч осіб. Це – майже вдвічі більше, ніж населення Полтави, Чернігова, Черкас, Житомира, Чернівців і лише трохи менше, ніж чисельність Миколаєва та Маріуполя.

У чоловіка заболів поперек. Виявилося, що в нього три нирки

У бразильця почався біль у попереку, він подумав, що у нього з’явились проблеми з нирками. Правда, коли чоловік прийшов до лікарні, лікарі виявили іншу неприємну хворобу, а з нирками у пацієнта все було навіть краще, ніж потрібно — їх у нього виявилося цілих три.

Як Тімоша проїхав всю Україну і заробляє у київській підземці

У Києві, в підземному переході, літня жінка в окулярах просить гроші. Перехожі кидають їй по кілька гривень, хтось – копійки. Вона мовчки приймає дари… але найцікавіше, що просить милостиню бабуся не одна, біля неї сидить симпатичний кудлатий собака.

Юкі став зіркою, але забрати з притулку його не дозволяють

Йому вже майже 12 років. Звуть його Юкі, і він на 87,5% сірий вовк, на 8,6% сибірський хаскі та на 3,9% німецька вівчарка, пише The Independent.

Мавпа на мотоциклі викрала дитину

Цікавий інцидент трапився на острові Ява (Індонезія).

На вулиці сиділа компанія малюків. У якийсь момент на тротуар виїхала мавпа на невеликому мотоциклі. Очевидно, це була дресирована тварина, яка відірвалася від дресирувальника. Проїжджаючи повз дітей, примат зіскочив з транспортного засобу, схопив маленьку дівчинку і потягнув її за собою.

Чоловік разом із дружиною та двома дітьми  живе у компанії 150 тварин

Син та донька бавляться з тиграми і годують їх

Сім’я провела останні десять років, живучи з 150 тваринами, у тому числі 280-кілограмовим тигром, якого вони щодня пестять та годують з рук.

Секрети флірту 5 способів звабити чоловіка

Мистецтво зваблення – це давно вже не нове поняття, адже ще у первісні часи між двома людьми могла зародитися симпатія лише після одного погляду.

Великі груди – шлях до ліжка чоловіка?

Здається, що дівчата з пишними формами легко зачаровують протилежну стать. На що ж дивиться чоловік, коли бачить незнайомку?

Посеред Києва є острів, де колись варили самогон і була резиденція доньки хана

А ще там козаки перемогли військо Речі Посполитої

Дніпро, головна водна артерія столиці, ділить Київ на дві частини, а посередині знаходиться дивовижної краси острівець. Він називається – Труханів острів. Кияни та гості міста там часто відпочивають влітку. А от для українців, як про нього лише чули, але нічого не знають, газета «ЯСНО» сьогодні проведе екскурсію. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост