Затримка виявилася вирішальним чинником.

Запізнення бараата (весільної ходи за участю нареченого) на весілля вже стало індійською традицією. Але в цей раз затримка виявилася вирішальним чинником для результату урочистості, інформує Ukr.Media.

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Замість того, щоб дійти до місця проведення весілля о 2 години дня, наречений і вся процесія добралися туди лише пізно ввечері. У зв’язку з цим члени родини нареченої в пориві гніву побили нареченого і його родичів, замкнули їх і «викрали цінності».

Родина нареченої звинуватила нареченого і його батька у вимаганні велосипеда і грошей в якості приданого. Родичі нареченого, зі свого боку, стверджували, що вони були побиті родиною нареченої. В результаті для вирішення конфлікту прийшлося втрутитися поліції.

«Обидві родини звернулися в поліцію. Після таких аргументів обидві сторони досягли компромісу. Проте дівчина більше не хотіла виходити за нареченого. Від жодної зі сторін не було письмових скарг», — сказав співробітник поліції.

І хоча наречена відмовилася одружитися, але питання було вирішено полюбовно. На наступний день, дівчина стала дружиною іншого місцевого юнака. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост