Обікрав магазин, щоб не одружуватись

Коли злодій розповів, чому обікрав магазин, поліцейські не могли стримати сміху

Юнак з Китаю був упійманий на крадіжці, але пояснив свій вчинок зовсім не недоліком грошей. Виявляється, хлопець намагався уникнути весілля і вигадав підступний план, який включає у себе крадіжку Bluetooth-колонки. Ви запитаєте: чому саме її? А у хитруна і на це є відповідь, інформує Ukr.Media.

Якщо ви довго перебуваєте у серйозних відносинах, рано чи пізно у ваших розмовах з другою половинкою може з’явитися тема весілля. І поки одних людей перспектива шлюбу лише радує, іншим від неї стає ніяково.

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Втім, навряд чи хтось із тих, хто ухиляється від одруження, зрівняється з китайцем на ім’я Чен, який так не хотів зв’язувати себе шлюбними узами, що пішов на злочин. Цього молодого чоловіка затримали за крадіжку динаміка Bluetooth вартістю у дві тисячі юанів у танцювальній студії на вулиці Хуашань у Шанхаї, Китай.

Чен викрав техніку із студії з 8 січня і того ж дня був заарештований. Але справжня інтрига чекала на поліцейських попереду. Адже на допиті хлопець зізнався, навіщо йому знадобилася бездротова колонка, після чого співробітники поліції не змогли втриматися від сміху, а історія про дрібний злочин стала вірусною. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост