У справі про зґвалтування жінки двома поліцейськими новий поворот: провину намагалися повісити на чоловіка жертви

У справі про зґвалтування жінки двома поліцейськими у Кагарлику трапився новий неочікуваний поворот. Як з’ясувалося, ґвалтівники у день інциденту викликали на допит колишнього чоловіка своєї жертви.

“Правоохоронці” намагалися зробити його підозрюваним у справі про пограбування магазину. Про це сам чоловік розповів у коментарі ТСН. Його ім’я ми не називатимемо з етичних мотивів, повідомляє 24tv.ua.

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Після жахливої події чоловік вже встиг поспілкуватися з колишньою дружиною, другою жертвою горе-копів – постраждалим чоловіком, а також з односельчанином, що привіз їх обох до відділення поліції.

Як розповів постраждалий хлопець, з нього знущалися, змушуючи взяти на себе вину за те, чого він не скоював. Крім того, його насильно змусили обмовити жінку та її колишнього чоловіка.

Цей пацан каже, що над ним так знущались у райвідділку, так били, що він ладен був у всьому зізнатися і все сказати. Як я зрозумів, його там змусили сказати, що нібито під час злочину були він, моя колишня і я,
– заявив чоловік.

За його словами, один з підозрюваних у зґвалтуванні – тепер уже експоліцейський Микола Кузів і його викликав на допит. Втім він сказав, що коли треба пояснити, де він був під час пограбування, то прийде зранку разом зі свідками.

Чоловік також розповів, що у нього залишилися добрі відносини з колишньою дружиною. Зокрема, вони разом доглядаються за спільною донькою. Тепер він обіцяє допомогти своїй колишній дружині.

Щодо третього чоловіка у цій історії, який відвозив двох жертв до райвідділку, ексчоловік однієї з них запевняє, що він навіть гадки не мав, що там планувалося. Мовляв, він про це дізнався лише наступного дня.

“Він шокований. Каже: віз на допит, а на другий день дізнався, що сталося. Він ще довго чекав її під відділком, а потім поїхав”, – розповів чоловік постраждалої.

Зґвалтування у Кагарлику: коротко

  • Поліцейські у райвідділку поліції в Кагарлику 22 травня зґвалтували 26-річну жінку, а молодого хлопця били й катували.
  • Поліцейськими виявились 35-літній начальник сектору кримінальної поліції Микола Кузів та 29-річний оперуповноважений Сергій Сулима. Їх одразу звільнили, зараз тримає слідство.
  • Все відділення Кагарлицької поліції розформували, а всіх співробітників відправлять на переатестацію.
  • 26 травня обом підозрюваним обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави. Підозрювані своєї провини не визнають.

Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост