Із понеділка на Закарпатті відновиться рух транспорту, запрацюють церкви та готелі

Сьогодні комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Закарпатської ОДА прийняла рішення про послаблення карантинних обмежень із 1 червня. Про це повідомив за результатами засідання комісії Олексій Петров, голова Закарпатської ОДА. Відповідна інформація також розміщена на сторінці керівника області у соцмережах.

За його словами, кількість нових випадків СОVID-19 за останні 7 днів на 100 тисяч населення в області становить 11,48 (при заявленому показнику не більше 12 осіб на 100 тисяч населення).

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Така ситуація дозволяє відновити: регулярні/нерегулярні рейси міжміського, міжобласного та міжнародного значення; проведення спортивних заходів без глядачів, в яких беруть участь не більше 50 осіб; проведення релігійних заходів, за умови участі не більше 1 однієї особи на 10 метрів квадратних площі, де проводиться релігійний захід. А також запрацюють готелі (крім функціонування в готелях ресторанів, басейнів, спа-зон). Відновлять роботу заклади фізичної культури і спорту, спортивні зали, фітнес-центри (крім проведення групових занять з кількістю учасників більше ніж 10 осіб)

Відвідування занять в групах закладів освіти дозволяється не більше ніж 10 осіб.

Проте поки що в області не відновлюють роботу дитячі садки. Планується, що вони відкриються з 8 червня.  Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост