Під час карантину закарпатка дізналася, що в чоловіка є коханка. А хто саме – викликало шок

Своєю карантинною історією поділилася з газетою «ЯСНО» постійна читачка Аліна. Жінка з гіркотою розповіла, що під час самоізоляції дізналася, що коханий їй зраджує.

 «Коли Максиму хтось телефонував, він завжди усамітнювався, казав, що то по роботі. Але якось я пішла в магазин за продуктами і тихенько повернулася. Він розмовляв. Його голос був таким лагідним, як ніколи. Зрозуміла, що то жінка, бо він називав її то «любою», то «милою». Перше, що подумала – має когось у офісі. Спочатку хотіла влаштувати скандал, але стрималась», – запевнила Аліна.

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Протягом кількох тижнів жінка пильнувала, з ким і яким тоном говорить чоловік, навіть підслухувала, коли він ішов то на балкон, то у ванну, однак нових доказів не знаходила.

«Я вже навіть заспокоїлась, подумала, що я тоді, увійшовши до квартири, щось переплутала. Зі мною він був люб’язним, привітним, нервував лише тоді, коли лунав телефонний дзвінок… і то не завжди», –  зізналася жінка.

Однак одного разу вночі, коли Максим міцно спав, Аліна вирішила взяти його телефон і подивитись, із ким спілкується її благовірний.

«Я була шокована тим, що я там побачила. У Інтернеті він фліртував із багатьма красунями. Кралечки так і липнули до нього. Він засипав їх компліментами і був на них неймовірно щедрим. Усе все це мізер порівняно з тим, що я побачила далі. У особистих повідомленнях я знайшла його листування із жінкою, яка точно була його коханкою. «Я так скучила за твоїми обіймами, твоїми любощами. Так жадаю тебе! У мене ні з ким не було такого, як з тобою! Ти в ліжку просто король! Хочу тебе ще і ще!» – писала Максиму дівуля. А він відповідав: «Я люблю тільки тебе! Ти моя царівна! Тільки з тобою я зрозумів, що значить бути справжнім чоловіком! Ти дала мені те, чого від дружини я б ніколи не дочекався!» Мене кинуло в гарячий піт від прочитаного. Руки тремтіли, телефон мало не випав з рук. Я перейшла на сторінку тієї хвойди, якій адресувалися ці всі послання… і мало не знепритомніла! Боже, та то ж Леся, моя рідна сестра!» – продовжила газеті «ЯСНО» свою оповідку жінка. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост