Двоє закарпатців хочуть одружитися і мріють про дитину

Сестра одного з них готова народити

Олег та Ігор – двоє найкращих друзів із дитинства. Їм по 28 і вони завжди були разом, жили по сусідству, вчилися в одному класі, їхні батьки товаришували між собою. Згодом обоє зрозуміли, що дівчат їм не потрібно, бо чудово почуваються разом.

Історією свого кохання вони поділилися з газетою «ЯСНО».

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

«Я ще малим казав мамі, що коли виросту і якщо колись вирішу одружитися, то лише з Ігорем. Тоді наді мною всі лише сміялися, казали, що я малий, дурний і ще нічого не розумію», – розповів газеті «ЯСНО» Олег.

«Якось ми пішли у похід у гори і там спали в одній палатці. Там і відбувся наш перший сексуальний досвід. Ми зрозуміли, що нам подобається. Ми не розлучаємося ніколи, розлучити нас може лише смерть, хоча зараз батьки категорично проти нашого кохання», – запевняє Ігор.

Хлопчаки хочуть скріпити свою любов законними вузами і навіть мріють про дитину, але за українськими законами цього зробити не можуть.

«Щоб поєднати долі, ми хочемо поїхати до США. Ми маємо свій бізнес, тож гроші для цього у нас є. Єдине,  карантин відтягнув реалізацію планів. Та питання лише в часі, – стверджує Ігор. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост