Хочеш бути здоровим, забудь про дієти

Якщо харчуватися і їсти те, що люди купують у супермаркетах, їсти у кафе та ресторанах, про здоров’я можна забути. А більшість робить покупки не на ринках і надає перевагу ковбасам, сосискам, стейкам, чіпсам, сухарикам, майонезом, кетчупам, бургерам, піцам, різним напівфабрикатам, п’є не щойно вичавлені соки ягід та фруктів, а колу, солодкі газовані напої, каву та алкоголь, пише газета «ЯСНО».

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Ти подумаєш, та як можна вижити на овочах, фруктах, насінні, зелені та горіхах? А просто!

Як яскравий приклад Галина Шаталова наводить знайомий багатьом приклад життя тибетського племені хунта, яке має найбільшу у світі протяжність життя. Там люди харчуються в основному відваром абрикосів і сухими плодами. І нічого… Вони здорові, енергійні, хоч і не знають смак шашлику, борщу із салом, горілки. Ця народність абсолютно не споживає тваринних харчових білків і при цьому не хворіє!

Також за словами Шаталової, у Індії прийнято харчуватися не частіше двох разів на день. Більшість населення – вегетаріанці. Національна страва – рис з овочами, при цьому рис і овочевий соус там подаються окремо, ймовірно, індуси знають про переваги роздільного харчування, і не випадково їхня їжа рясно присмачується цілющими прянощами.

А знаєш, чому хворіють твої коти та собаки? Ти ж скажеш: вони ж повинні їсти м’ясо! Так, вони дійсно м’ясоїди. Але ти годуєш їх іще й сухими кормами, різними консервами, кип’яченим молоком. Задумайся: жодна тварина в природі не їсть приготовану їжу! А ти вбиваєш і себе, і своїх улюбленців! Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост