Познайомилася через Інтернет: чоловік видурив у багатійки 6 мільйонів доларів

Жінкам хочеться кохання, вони вірять у гарні слова, готові віддати людині. яку ніколи не бачили не лише своє серце, але й свої гроші…

Жителя Джорджії звинуватили у шахрайстві стосовно жінки з Віргінії на суму понад $6,5 мільйонів після того, як він завів з нею романтичні стосунки через сайт знайомств, пише газета «ЯСНО».

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Як повідомляється в прес-релізі Міністерства юстиції США, 35-річного Ннамді Марцелл звинуватили у 20 випадках банківського шахрайства, відмиванні грошей і змові з метою здійснення банківського шахрайства.

«Онлайн-шахрайство та шахрайство з використанням ділової електронної пошти все частіше стають методом транснаціональних зловмисників, націлених на жителів і компаній США, — сказав прокурор Бенг Пак. — У цьому разі потерпіла втратила мільйони. Це серйозне нагадування про те, що користувачі сайтів знайомств повинні проявляти крайню обережність, якщо хтось просить у них грошей у мережі або за телефоном».

Як повідомили прокурори, у листопаді 2017 року мешканка Вірджинії познайомилася з Мгбодиле на сайті знайомств, де він зображав із себе чоловіка на ім’я Джиммі Дір. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост