Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» №23

Смерть у прямому ефірі

Як Інтернет сприяє поширенню насилля та збочень

Обкладинка свіжого номера газети «ЯСНО»

Самогубство у прямому ефірі соціальної мережі Фейсбука – щось нове для українців. Дивитись, як помирає людина, причому добровільно, доводилося вперше. Спочатку обурений хлопець декілька хвилин говорить про образи на поліцію, плаче, потім стає на стілець. Заздалегідь він причепив до рами дверей на гачок мотузку. Здається, він ще хотів щось сказати, але не сказав…

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Як українці стають рабами за кордоном

І знущаються над ними їхні ж земляки

Наші земляки скоюють злочини не лише вдома, але й за кордоном. Ця історія трапилась наприкінці минулого року. Василь невільно потрапив у трудове рабство до таких же заробітчан, як і  він сам. Йому дивом вдалося втекти від знущань, адже його морили голодом, били, змушували працювати безкоштовно. І робили це не роботодавці, а українці, яким він завинив усього 300 євро. Чоловік погодився розповісти газеті «ЯСНО» про те, через що йому довелося пройти на заробітках.

Бабуся змусила онука жити у клітці для собак і насміхалася з нього

Свою провину стара вперто не визнавала, а коли нарешті зізналася, не виказала при цьому й найменшого покаяння, лише вдоволено посміхалася.

Подія трапилася ще у 2018 році. Проте розслідування і судовий розгляд затягнулися – і вирок винесли лише нещодавно.

Чим зараз займається хлопчик з найвищим IQ

Айнан Коулі родом із Сінгапуру. Його рівень IQ складає 263 бали, в той час як IQ фізика-теоретика Альберта Ейнштейна оцінюють в 160 балів.

Жінка побачила на краю даху людину і викликала поліцію, але то було щось інше

Американка побачила жінку в червоному костюмі, що стоїть на краю даху будівлі в Нью-Йорку, і викликала поліцію, щоб запобігти трагедії. І місцеві копи, напевно, ще довго розповідатимуть друзям байки про цю «славну рятувальну операцію».

Японка  заспокоюєдитину своєю картонною копією

Багато батьків маленьких дітей переживають одну і ту ж проблему – плач і істерику немовляти, коли мати залишає кімнату. Фуки Сато з Японії не могла ні на хвилину відійти від однорічного сина, щоб той не починав кричати і плакати. Тоді японській матері прийшла в голову приголомшлива ідея, як заспокоїти однорічного сина, коли вона виходить з кімнати. Фуки Сато з Країни висхідного сонця замовила картонний макет себе, щоб обдурити малюка.

Вівчарка доглядає за осиротілими оленятами, яких знайшов її господар

Коли ви думаєте про німецьку вівчарку, ви, мабуть, уявляєте собі відданого, рішучого сторожового пса, який би віддав своє життя, щоб захистити господаря. Ну, на перший погляд Сардж може здатися таким же, але звичка його власника рятувати тварин відкрила більш м’яку сторону собаки.

Чоловік купив 28 тонн цибулі заради повернення додому

Прем Мурті Пандей з індійського міста Аллахабад прикинувся торговцем цибулею, щоб повернутися додому з Мумбаї під час карантину. Про це повідомляє CNN.

Діти, «які живуть в Інтернеті», розчаровані реальним життям

Звідки ростуть ноги у підліткової депресії

У підлітковому віці діти стають інакшими. Вони занадто гостро реагують на зауваження, можуть замикатись у собі. Батькам важливо в цей період бути особливо уважними і не критикувати дитину, стати їй другом, намагатися зрозуміти і підтримати.

Чому люди відкладаютьщастя на потім

Зараз усе частіше українці задумуються над тим, хто вони, шукають власне призначення в житті. Ключі до успіху. Часто розібратися в собі набагато важче, ніж у інших, ніж у тому, що відбувається довкола. Тож як бути щасливим, як мотивувати себе до змін, як досягти успіху?

Про це та інше газеті «Ясно» розповіла коуч Ірина Стецик.

 

Японська техніка позбавлення від ліні

Часто відчуваєте, що світ важким тягарем лежить на ваших плечах, а ви заслуговуєте відпочинку? Якщо шукаєте спосіб поліпшити життя і позбутися непродуктивності, є маленький японський трюк.

Познайомилася через Інтернет: чоловік видурив у багатійки $ 6 000 000

Жінкам хочеться кохання, вони вірять у гарні слова, готові віддати людині, яку ніколи не бачили не лише своє серце, але й свої гроші…

Жінка більше 11 років тримала    в холодильнику… чоловіка

Поліція ще такого не бачила. Правоохоронці були шоковані побаченим. Подія трапилася нещодавно у США.

Сина врятувала незнайомка в церкві

Одному Богу відомо, що я пережила

«Майже 5 тисяч друзів! Але чи є між ними справжні?» – питала себе Марія, виставляючи в Інтернеті запис із проханням про допомогу хворому синові.

Як українці працюють на світову порноіндустрію

Газета «ЯСНО» дізналася, чи справді все відбувається на знімальному майданчику так, як у кіно

В Україні виробництво порно офіційно заборонене, та все ж його знімають. Листівки з пропозиціями знятися у відвертому відео можна побачити навіть у київському метро. А скільки такого в Інтернеті… навіть перераховувати не варто. Сьогодні газета «ЯСНО» шукала порноакторок і з’ясовувала, чи справді їхня робота така високооплачувана, як дехто думає, і чи дійсно на майданчику вони отримують задоволення.

Після першого побачення дівчина потрапила в лікарню

Дівчина погодилася піти на перше побачення з вподобаним хлопцем із яким познайомилася через Інтернет, але поцілунок при зустрічі привів до її госпіталізації. До лікарні її довела алергія, про яку коханий не знав.

90-річного діда довелося лікувати від сексуальної залежності

Згідно зі статистикою Національної системи охорони здоров’я Великобританії вік деяких пацієнтів, яким знадобилося лікуванні від сексуальної залежності, перевищував 70 років.

Жінка всю дорогу молилася, аби він вижив, але лікар гарантій не давав

А ще вона обіцяла найняти накачаних хлопців, щоб побили сусіда так, аби він до туалету не дійшов

Далеко не кожній собаці таланить жити в родині і мати люблячого господаря. А найгірше, коли просто неба опиняються безпорадні цуценята, які на те, аби вижити, мають мізерні шанси.

Через роки після смерті собацюри господарі вирішили його клонувати

Початок цієї історії було покладено на початку 2000-х. Тоді пара з Америки вирішила завести собі лабрадора-ретривера. Пес Марлі прожив у сім’ї довгих 12 років, ставши справжнім членом сім’ї.

Здоровенна черепаха навчилася відкривати двері, наче людина

Господар гігантської черепахи не розумів, як його вихованка примудряється проникати в будинок з вулиці через зачинені двері, але камери відео-спостереження допомогли знайти відгадку. Виявилося, хлопець недооцінював тварину, адже в неї дійсно високий інтелект.

У Карпатах є храм із голою жінкою та кам’яним фалосом, якому більше 40 тисяч років

Ті, хто не може завагітніти, замріяно труться об величезенний статевий орган

Унікальна місцина, захована у серці Карпат. Вона вважається восьмим дивом світу та одним з найпотужніших на планеті місць сили. Тут така енергетика, що навіть вітрюга дме обережно. Сюди приходять побити байдики, дати лад думкам, гармонізувати душевний стан та відчути божественну єдність із природою.

Історики назвали рік, коли людство досягло піку технологічного прогресу

Історики назвали рік, коли людство досягло піку технологічного прогресу. Для цього вони проаналізували розвиток науки і технологій за останні тисячі років. Антропологи оцінюють вік сучасної цивілізації в 13-15 тисяч років.

Українка з небагатої родини вийшла заміж за мільйонера, але покинула його і почала життя спочатку

Від домашнього насилля до успіху у США

Відома українська модель Анна Заячківська з Франківська стала «Міс України-Світу» у 2013 році, потім топ-моделлю італійського агентства. Дівчина оселилася в Мілані і насолоджувалася життям. Там вона зустріла й своє кохання – італійського мільйонера Жанлуку Кервара, з яким невдовзі одружилася. Та весіллям, як правило, закінчуються казки і лише починається життя.

Дівчина вийшла заміж за хлопця, якого мама називала принцом

Кейша Омілана, відома світові як модель і дружина принца Кунле Омілана, розповіла про таємницю, яку від неї практично до самого весілля приховував чоловік. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост