Чому Закарпаттям керуватимуть одні СБУ-шники. Заступником Петрова стане колега по цеху

Найймовірніше, що першим заступником голови Закарпатської ОДА стане Олег Коцюба

Принаймні, саме в його декларації появилася графа “перший заступник голови Закарпатської ОДА”, пише prozak.info

бириб

До того, Олег Коцюба був першим заступником начальника Департаменту контррозвідки Служби безпеки України;.

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

У жовтні 2018 року указом Президента України Петра Порошенка Олегу Коцюбі було присвоєне звання генерала.

А чому головою Закарпатської ОДА став офіцер служби безпеки України Олексій Петров. Таке призначення пов’язане, за словами президента України Володимира Зеленського, з тим, що область перебуває під впливом третіх осіб, які влада ОДА “купує і залякує”.

Про це Зеленський заявив на зустрічі з бізнесом у Хмельницькій області в середу, 3 червня, пише “РБК-Україна”. “На Закарпатті болюче питання. Поставив я губернатором офіцера СБУ, тому що будь-якого іншого купують місцеві еліти або купують інші еліти, які продають каву… їх купують або залякують. Раніше їх навіть могли поховати. Тому я поставив людину, яка була другою-третьою в СБУ. Людину, яку бояться, яку стороною обходять місцеві великі контрабандисти”, – заявив Зеленський.

Повідомляється, що під час зустрічі, глава держави прокоментував конфлікт на кордоні з Угорщиною, в результаті якого контрабандисти заблокували КПП “Тиса”. Зеленський зазначив, що під час сутичок зарекомендувала себе спецоперація Олексія Петрова.

“Вони зупинили звичайних наших нормальних людей, українців, які кажуть” як так, ми ж 20 років платимо митнику 500 доларів і їдемо, а нам не дають, і ми зараз тобі тут покажемо”, – показуйте”, – сказав Зеленський.

А зараз ряди спецслужб у області мають поповнитись іще одним екс-колею Петрова. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост