Новий мер Ужгорода, якщо його виберуть, обіцяє зробити весь транспорт у місті безкоштовним для всіх

Після публікації у газеті «ЯСНО» матеріалу про те, що 62-річна ужгородка хоче завагітніти від 19-річного хлопця, жінкою та її обранцем зацікавились навіть центральні телеканали. Тепер юнак став зіркою і дехто навіть запропонував його кандидатуру висунути на мера Ужгорода.

Оскільки хлопчина читає всі коментарі до цієї історії, він ексклюзивно поділився з газетою «ЯСНО» планами на те, що зробить для ужгородців, якщо все ж вирішить балотуватися на мера.

  • Золотце, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Зокрема, він сказав, що пропонує зробити в місті абсолютно безкоштовним для всіх перевезення у маршрутках.

«Більше 110 міст Європи та США вже впровадили безкоштовне користування громадським транспортом, – каже він газеті «ЯСНО». Це дуже круто! І не лише для самих людей! Така новація допомогла вирішити питання заторів на дорогах, зменшити потребу у нових паркувальних місцях, адже на такий транспорт підсіло більше людей. А ще – це великий плюс для екології, адже менше машин – менше викидів у атмосферу і перші покращення ми вже бачили під час карантину. Крім того, це допоможе зробити Ужгород більш привабливим для туристів, а цього ми всі прагнемо, бо вони везуть до міста гроші! Над подібним нововведенням уже подумовує Львів. Тож нам треба сусідів випередити!».

Іншими ідеями хлопчина обіцяє поділитися з читачами газети «ЯСНО» згодом. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост