Фермер виховує ведмежа, яке прийшло до нього з лісу

Білоруський фермер вирішив стати «мамою» для ведмежати, яке заблукало.

«Кабани теж приходили, три роки у мене жили.  А у нас тоді були в’єтнамські свині, і ось «в’єтнамцеві» сподобалася кабаниха – з’явилися у нас змішані поросята, одного з них ми залишили. У нього дуже сильний імунітет, не треба навіть прищеплювати. Він у нас ручний такий, по території гуляє, діти його з рук годують», – розповідає Микола Терлецький, пише популярна на Закарпатті газета «Господарські поради».

«Господарські поради» – корисна та цікава газета для всієї сім’ї

У Борисовському районі маленька ведмедиця, зголоднівши, прийшла з лісу на ділянку до місцевого фермера. Тварина не злякалася людей та майже відразу залізла на руки і через кілька днів стала поводитись, як повноправний житель будинку.

Тепер Василіса, так назвали ведмедицю, буквально по п’ятам ходить за Миколою і навіть гарчить, якщо він не звертає на неї уваги.

Маму Васьки, звичайно, намагалися знайти, але безрезультатно. Зауважимо, що Василіса – це бурий ведмідь занесений до Червоної книги Білорусі. Саме тому їй потрібні особлива увага та догляд. Повний текст читай у газеті «Господарські поради» Купи у кіоску або передплати на своїй пошті! Передплатний індекс 68338. ЗaкарпатПост