5-річний хлопчик вирішив одружитися. Але його наречена не така, як усі

Бажання хлопчика одружитися може здатися дивним, але насправді це прояв чуйності його серця.

Американка здивувалася, коли почула від п’ятирічного сина, що він хоче одружитися, але це не останнє, чим дитина приголомшила маму. Виявилося, що його обраниця ніколи не зможе поговорити з батьками нареченого, адже просто не вміє, а ще у неї чотири лапи і мокрий ніс, інформує Ukr.Media.

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Коли жінка на ім’я Робін Ліпе зі своїм чоловіком Скоттом з Північної Кароліни врятували лабрадора-ретривера на прізвисько Скайлер і привели її до себе додому, вони і не підозрювали, наскільки близькими стануть із собакою.

Через кілька років до жінки підійшов її п’ятирічний син Джек та ошелешив маму заявою про те, що хоче одружитися. При цьому поєднуватися узами шлюбу малюк хотів не з кимось з дитячого майданчика, а зі Скайлер.

“Вона така пухнаста, і я люблю лежати з нею поруч. Якщо ти наблизиш своє обличчя до неї, вона облизує тебе. Я люблю її до нескінченності!”

Робін зізналася, що незвичайне прохання сина здивувало її (хоча він не перша людина, яка вирішила одружитися з твариною), але не розсердилась. На думку жінки, таке ставлення до собаки лише доводить, наскільки її син чудова людина.

“Джек — наша середня дитина, і ми від самого народження малюка говорили, що у нього дуже добра душа. Такі дрібниці просто доводять це,” — сказала Ліпе.

Коли Джек вперше розповів мамі про передбачуване весілля, вона вирішила, що він забуде про це, але аргументи хлопчика говорили про серйозність його намірів.

“Якщо я виросту, і вона буде ще живою, то я обов’язково з нею одружуся. Я дуже цього хочу, ми з нею завжди будемо разом,” — запевняв маму Джек.

Але незабаром хлопчик змінив свої наміри: він вирішив не чекати повноліття, а провести одруження, не відкладаючи його на тривалий час. Джек сказав мамі, що хоче дочекатися сонячного дня, щоб вони могли влаштувати весілля на задньому дворі.

“Я, звичайно, думала, що все це виглядає трохи дивно, але коли він прокинувся у суботу і сказав: “Добре, мамо, там сонячно”, — я подумала: “Добре, добре”. Тоді нам нічого було робити через пандемію, тому я вирішила: “Чому б і ні?” Я одягла сукню вперше за два з половиною місяці і дістала його маленький піджак з шафи.”

Джек доповнив своє вбрання шортами і дощовими черевиками, разом із мамою набрав квітів на задньому дворі, а Скайлер замість весільного букета дав палицю.

“Я хотів, щоб це виглядало дуже мило,” — розповідав Джек.

Робін увімкнула весільний марш на своєму телефоні, а маленький хлопчик і його собака пішли вздовж імпровізованого проходу на задньому дворі. Його тато і молодша сестра, 20-місячна Берді, стояли поруч.

“Я думала, що Берді буде подружкою нареченої, але у той час вона їла крейду і не здавалася зацікавленою,” — зізналася Ліпе.

Тепер син жінки (умовно) одружений із собакою, але вона зовсім не проти такої невістки.

“Останні кілька місяців були такими важкими. Він не міг бачити своїх друзів або грати у футбол, ходити до школи або на дитячий майданчик, тому, якщо він хоче одружитися із собакою, це нерозумно, але це робить нас щасливими,” — зізналася Робін.  Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост