Жінка всю дорогу молилася, аби він вижив, але лікар гарантій не давав

А ще вона обіцяла найняти накачаних хлопців, щоб побили сусіда так, аби він до туалету не дійшов

Далеко не кожній собаці таланить жити в родині і мати люблячого господаря. А найгірше, коли просто неба опиняються безпорадні цуценята, які на те, аби вижити, мають мізерні шанси.

Спакували цуценят у пакет і виклали на мороз помирати , пише газета «ЯСНО».

  • Золотце, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Так трапилося і з Лорою. Її разом з іншими братиками та сестричками Аня знайшла у целофановому пакеті біля будинку. Видно, господар сподівався, що сліпі безпорадні малята просто замерзнуть на морозі. Аня саме збиралася на роботу, але почула з пакету дивні звуки. Взяла до рук. І… О Боже! Там було вісім маленьких чорних комочків. Дівчина розпакувала згорток і побачила, що звуки подає всього одне цуценя. Інші, на жаль, уже були мертвими. Вона забрала всіх цуценят у машину і одразу ж поїхала до ветеринара.

Лікар підтвердив, що сім малюків померли. Найменшою була Лора, але вона виявилася найбільш живучою. Він запропонував на день-два залишити собаку у клініці, мовляв, сама дівчина не виходить цуценя, якщо має намір його справді врятувати. Аня погодилась і твердо вирішила: якщо малюк виживе, залишить собі.

І Лора почала швидко оговтуватись. Годувала її Аня дитячим харчуванням, навіть брала з собою на роботу, аби не залишати одну. Так прив’язалася до Лори, що навіть не уявляла, як жила без неї раніше.

Лора була метисом німецької вівчарки. Очевидно її мама була породистою собакою, але завагітніла від простої дворняжки. Тож Аня знала, що Лора виросте до середніх розмірів. Та це її анітрохи не засмучувало. Коли собачка підросла, вони багато гуляли разом. Фактично вигулювала не Аня Лору, а Лора господиню. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост