У Карпатах є храм із чоловічими та жіночими принадами, якому більше 40 тисяч років

Ті, хто не може завагітніти, замріяно труться об величезенний статевий орган

Унікальна місцина, захована у серці Карпат. Вона вважається восьмим дивом світу та одним з найпотужніших на планеті місць сили. Тут така енергетика, що навіть вітрюга дме обережно. Сюди приходять побити байдики, дати лад думкам, гармонізувати душевний стан та відчути божественну єдність із природою, пише газета «ЯСНО».

  • Золотце, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Мова про Терношорське святилище, що знаходиться на кордоні двох високогірних сіл Снідавка і Яворів Косівського району Івано-Франківської області. Саме туди нині помандрує газета «ЯСНО».

Гола вагітна жінка з великими грудьми

На схилах гори розкинувся дивнезний лісовий заказник місцевого значення зі смереково-ялицевими пралісами, смарагдовими мохами та грубелезними каменюками, кожен із яких має своє містичне значення.

Саме тут, на самісінькій вершині, можна знайти давню язичницьку слов’янську кам’яну богиню Ладу, зроблену людськими руками…

Велика Матір, як її ще називають, висічена з місцевої скелі. У неї, наче в сучасних мотанок чи ляльок вуду,  немає обличчя, зате чітко окреслено масивні груди і випуклий животище, який прикриває права рука. Дослідники кажуть, що статуя уособлює вагітну жінку перед пологами, у якої груди вже налилися молоком. Голова монументу висічена з іншої брили і розміщена зверху. А щоб надійніше – підперта трьома витесаними підпорками-ніжками. Навіщо древні скульп-тори так ускладнили конструкцію статуї? Відповідь очевидна: щоб досягнути канонічного розміру 10,4 метра, що означало в давнину 21 лікоть. Число 21 вважалося магічним: 7 – це гармонія, лад, а її потроєння несе повноту гармонії, досконалість і завершеність. Важить пам’ятка більше  100 тонн. На лівому передпліччі Лади є висічений знак у вигляді літери «Т»,  а також трикутники, кутові лінії та… не повірите…  хрести. Так так… такі, що нині вважаються символом християнства, але насправді дійшли до нас із неймовірно далеких часів. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост