Дівчина дала згоду на одруження з чоловіком, навіть не знаючи, що він є принцом.

Американка познайомилася з хлопцем і вирішила одружитися з ним попри те, що мама майбутнього чоловіка називає сина принцом. Однак такі слова виявилися його офіційним титулом, а не демонстрацією великої любові матері до дитини. Та сама дівчина зрештою стала принцесою Нігерії, навіть не мріючи про це, інформує Ukr.Media.

  • Золотце, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Принцеса Нігерії Кейша Омілана, відома світові як модель і дружина принца Кунле Омілана, розповіла про таємницю, яку від неї практично до самого весілля приховував чоловік.

Дівчина народилася у місті Інглвуд, у штаті Каліфорнія, і з підліткового віку будувала модельну кар’єру. Вона отримала освіту дизайнера у Чикаго, а потім переїхала до Нью-Йорка, де почала шукати можливості взяти участь у кастингу моделей, однак знайшла свою майбутню долю.

У 2009 році Кейша виходила з нью-йоркського готелю і зіштовхнулася на вході з незнайомим чоловіком.

“Я відчула чиюсь присутність, підняла погляд і побачила гарного чоловіка прямо перед собою. Ніхто так просто не стоїть у Нью-Йорку, усі кудись їдуть, поспішають, а він стояв”, — розповіла Кейша.

Чоловік підійшов до неї й одразу зізнався у тому, що Омілана йому сподобалася.

“Він підійшов до мене і сказав: “Ви найгарніша жінка, яку я будь-коли бачив за все життя. Ви б зробили мені честь, давши свій номер телефону?”.

Однак Кейша йому відмовила, аргументуючи свою відповідь тим, що не роздає особистий номер незнайомцям. Вона вирушила у своїх справах, а коли знову повернулася у готель, чоловік так і стояв біля входу з телефоном у руках, ніби очікуючи на її повернення.

“Хлопець був гарним. Він говорив правильно, виглядав приємно і не був занадто наполегливим. Я подумала, що повинна дати йому свій номер і подивитися, що відбудеться”.

Чоловік розповів, що його звуть Кунле і він з Нігерії. Вони з Кейшею почали зустрічатися, і їх стосунки тривали цілих два роки, коли раптом у 2011 році Кунле захотів познайомити дівчину зі своєю родиною, пояснивши, що за нігерійськими традиціями це означає заручини.

Ледве дівчина побачила маму Кунле, та назвала її “моя принцеса”, а його — “мій принц”. Дівчина і раніше чула, як майбутня свекруха під час телефонної розмови так зверталася до сина, але думала, що це просто прояв любові, тому не надала значення тому, що жінка назвала принцесою і її.

“Я пам’ятаю, як зустріла його маму, вона була дуже привітна. Вона обійняла мене й одразу назвала мене своєю донькою, сказала: “Ти моя принцеса”. Коли ти чуєш слово “принцеса”… Що ж, усі мами так називають своїх доньок”.

Однак насправді усе виявилося інакше. Свекруха почала розповідати невістці про свою родину — правлячий будинок Арігбабуово з Нігерії і, наче не вимовляючи нічого незвичайного, між справою вставляла ремарки про те, що Кунле — нігерійський принц.

Для Кейші це стало справжнім шоком, адже протягом двох років відносин з майбутнім чоловіком вона не здогадувалася про його походження, а сам він жодного разу навіть не натякнув на це.

“Я просто подивилася на нього і сказала: “Неможливо просто так забути сказати щось подібне!””.

Через кілька місяців після родинної зустрічі Кунле і Кейша одружилися, проте дівчина не стала закидати модельну кар’єру і досягла значних вершин — почала працювати з компаніями L’oreal, Maybelline, Revlon, Cover Girl і Pantene. Правда, модельна популярність прийшла вже не до простої дівчини з Каліфорнії, а до принцеси Кейші Омілана. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост