Як українці працюють на світову порноіндустрію і чому хлопцям платять більше

Газета «ЯСНО» дізналася, чи справді все відбувається на знімальному майданчику так, як у кіно

В Україні виробництво порно офіційно заборонене, та все ж його знімають. Листівки з пропозиціями знятися у відвертому відео можна побачити навіть у київському метро. А скільки такого в Інтернеті… навіть перераховувати не варто. Сьогодні газета «ЯСНО» шукала порноакторок і з’ясовувала, чи справді їхня робота така високооплачувана, як дехто думає, і чи дійсно на майданчику вони отримують задоволення.

  • Золотце, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Хлопцям платять менше, ніж дівчатам

За кількістю порносайтів Україна займає 11-те місце у світі. Найбільший ринок ця індустрія має у США. Там порнобізнес давно легалізовано, тисячі акторів трудяться на благо бюджету, який поповнюється щорічно 13,5 мільярдами доларів від такого кіно. Світовий оборот становить близько 98 млрд доларів на рік.

Ліліт – киянка. Вона знімається у порно. Реального імені не називає, але веде активне життя у соцмережах. Саме завдяки фото в Інтернеті їй і запропонували таку роботу.

Дівчина – студентка, майбутній юрист. У фільмах для дорослих знімається вже два роки. Каже, що для цього на кілька тижнів їде за кордон.

«Найкраще розвинена така індустрія у Чехії. Саме там ми працюємо. Я їду на кілька тижнів. Потім повертаюся додому. Перед кожною зйомкою потрібно здати аналізи на СНІД та венеричні захворювання. Будь-кого на майданчик не пускають, лише здорових, – розповідає вона газеті «ЯСНО».  – Я виставила в соцмережі свої фото в купальнику, мене побачили і запросили на кастинг. Я спочатку думала, що то еротична фотосесія має бути. Та згодом з’ясувалося, що то пікантні зйомки. Кастинг проходив у одній із квартир прямо в центрі Києва. Все, що потрібно було мати – привабливу зовнішність, закордонний паспорт і бути готовою до експериментів, поводитися розкуто».

За словами дівчини, в Україні також знімають порно, але то – дуже ризиковано, адже в нас за такі речі можна потрапити за грати. Тому часто «режисери» працюють у Європі. Крім того, у нас низькі ціни. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост