Українка з небагатої родини вийшла заміж за мільйонера, але покинула його і почала життя спочатку

Від домашнього насилля до успіху у США

Відома українська модель Анна Заячківська з Франківська стала «Міс України-Світу» у 2013 році, потім топ-моделлю італійського агентства. Дівчина оселилася в Мілані і насолоджувалася життям. Там вона зустріла й своє кохання – італійського мільйонера Жанлуку Кервара, з яким невдовзі одружилася. Та весіллям, як правило, закінчуються казки і лише починається життя. Мати багатого чоловіка далеко не завжди щастя, бо українці довелося пройти через дев’ять кіл пекла, перш ніж вона знову стала собою і почала життя вже в новій країні одна. Сьогодні газета «ЯСНО» розповість про жінку, яка вирвалася з домашньої тиранії і змогла стати успішною вдруге, не побоялася ризикнути і продовжує експериментувати до сьогодні.

  • Золотце, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Пташка в золотій клітці

Конкурс «Міс Україна-Світ» дівчина виграла ще в 2013 році, ще студенткою… а після нього почалося нове життя. У Мілані Заячківська познайомилась зі своїм 45-річним чоловіком, куди вирушила працювати моделлю. Пара зустрілась на дні народження спільних друзів. Анна тоді брала участь у показах Armani та інших дизайнерів.

Мільйонеру українка сподобалась, і він почав із нею зустрічатися. Після формального весілля пара планувала обвінчатися. Коли стосунки погіршились, Анна пішла від Жанлуки до батьків. Але  чоловік приїхав за нею – і вона все вибачила…

Намагалася вона розірвати стосунки декілька разів, але все закінчувалося тим, що пара мирилася і Анна й далі продовжувала терпіти погане ставлення до себе. Чоловік постійно на неї кричав, бив, принижував. Найчастіше таке відбувалося ночами…. Дівчина почувалася пташкою у золотій клітці.

Як розповіла модель виданню New York Post після розлучення, Жанлука бачив у ній лише ляльку, вона змушена була покинути улюблену роботу, забути про друзів і рідних… Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост