Сусід-алкаш отруїв Тібія. Аня поліцію не викликала, знала, що не допоможе

Вранці Аня традиційно вийшла з відеречком, аби погодувати Тібія, але його не було. Почала гукати – не приходив. Це дівчину дуже настрожило, адже ніколи раніше такого не було. Вона негайно  не пішла, а побігла його шукати поміж будинками і знайшла. Він лежав неподалік і корчився…  Аня зрозуміла, що сусід дав йому отрути. Вона побігла за автомобілем, завантажила Тібія на заднє сидіння і поїхала у ветеринарну клініку.

Всю дорогу вона молилася, аби собака вижив. Та лікар гарантій не давав… вона плакала і благала врятувати собаку, а себе картала за те, що вночі не встала, не вийшла з Лорою, адже вона намагалася про щось попередити.

  • Золотце, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

На щастя, Тібі вижив. Коли Аня забрала його додому, Лора кинулася з писком облизувати свого хвостатого товариша. Тібі, що був настільки слабким, що ледь ходив,  але також несамовито радів своїй подрузі. Він виляв хвостом і вітався з нею мордочкою.

Аня вирішила залишити Тібія у себе, бо знала, що на вулиці йому залишатись буде небезпечно.

Поліцію вирішила не викликати, бо знала, що все одно Семену ніхто нічого не зробить, у нас досі не карають живодерів та вбивць тварин. Однак мовчати також не збиралась. Вона пішла до Семена і влаштувала йому гучний скандал – такий, що повиходили в під’їзд усі сусіди. Пообіцяла: якщо сусід ще хоч раз заподіє хоч найменше лихо якійсь тварині, то найме накачаних сильних хлопців, щоб вони відлупасити його так, що більше своїми ногами він до туалету не дійде.

Чи налякався Семен – незрозуміло, але кара Божа його не оминула. Вже наступного дня він потрапив під машину, отримавши травму хребта й назавжди залишившись прикутим до візка. Його дружина Діана у всьому звинувачувала Аню, казала, що сусідка –  відьма, що це вона йому щось поробила… Та дівчина тільки посміхалась і раділа, що її улюбленим песикам відтепер нічого не загрожує. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост