Через роки після смерті собацюри господарі вирішили його клонувати

Початок цієї історії було покладено на початку 2000-х. Тоді пара з Америки вирішила завести собі лабрадора-ретривера. Пес Марлі прожив у сім’ї довгих 12 років, ставши справжнім членом сім’ї.

Він навіть врятував свою вагітну господиню від неминучої загибелі. Справа в тому, що під час походу в гори Марлі загавкав, помітивши отруйну змію прямо поруч з ногою дівчини. Якби гад її вкусив, дівчина могла би загинути. На той момент Марлі було вже більше 12 років,  незабаром він серйозно захворів. Розуміючи, що вихованець скоро їх покине, господарі звернулися в спеціальну лабораторію, де взяли необхідний біоматеріал та заморозили ДНК пса.

  • Золотце, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Але повернути в сім’ю улюбленого вихованця пара вирішила не відразу, а вже після народження другої дочки. Це був серйозний крок, адже клонування – складний процес, результат міг бути непередбачуваним. Але все пройшло успішно – сім’я незабаром познайомилася з клоном свого Марлі – милим щеням.

Назвали малюка Зіггі, він має відмінне здоров’я. Господарі стверджують, що песик – просто копія їх колишнього вихованця, навіть відмітини на вухах це підтверджують. Зараз цуценяті Зіггі всього кілька місяців, все собаче життя ще попереду. Його обожнюють господарі, з ним залюбки бавляться діти. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост