Японська техніка позбавлення від ліні

Часто відчуваєте, що світ важким тягарем лежить на ваших плечах, а ви заслуговуєте відпочинку? Якщо шукаєте спосіб поліпшити життя і позбутися непродуктивності, є маленький японський трюк.

Лінь і бажання відкласти щось на потім – це «чесноти», і якщо їх вивести за розумні межі, в кінцевому підсумку вони почнуть заважати вашому загальному існуванню. Після певного часу лінь стає залежністю. Залежністю, з якої потрібно покінчити якомога швидше.

  • Золотце, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб позбутися її, японська техніка під назвою Кайдзен ідеально вам підходить. Вона походить від слів «кай», що означає зміну, і «дзен», що означає мудрість. Техніка є дітищем Масаакі Імаі, який вважає її здатною поліпшити як професійне, так і особисте життя. Кайдзен тягне за собою «принцип однієї хвилини», який вимагає від людини займатися конкретною діяльністю протягом всього однієї хвилини кожен день. Активність може бути будь-яка, що цікава вам: від читання книги до швидкої ходьби. Ідея полягає в тому, щоб усунути почуття втоми і невдоволення, пов’язане з заняттям.

Коли ви вимагаєте від себе виконувати завдання на вибір протягом однієї хвилини, зможете досягти відчуття досягнення мети, не виснажуючи себе занадто сильно. Врешті ви розширите свої можливості, щоб працювати продуктивніше більш тривалі періоди часу. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост