Безпритульний став щасливим, має роботу мрії і гроші

Спочатку хлопець був бездомним і спав в аеропорту, а тепер він будує кар’єру, якій можна позаздрити. Юнак опустився на саме дно життя і забув про свою мрію, а потім йому не просто нагадали про неї, але і дали шанс її здійснити. І щасливчик завжди буде вдячний за таке диво, інформує Ukr.Media.

Житель Лондона на ім’я Лоуренс з раннього дитинства хотів працювати в авіації. Дитиною він часто відвідував авіаційні шоу і мріяв, що виросте і працюватиме з літаками. Але всі мрії були нездійсненні, адже хлопчик ріс без батька, до того ж йому не пощастило зі школою.

  • Золотце, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Чоловік розповів, що його проблеми почалися саме в шкільні роки.

«Поруч не було батька, щоб підтримати мене, не було стабільного виховання. Велику частину часу я відчував себе жахливо і не фокусувався на навчанні. А сама школа була досить старою і дуже погано фінансувалася».

Лоуренс і його однокласники не думали про вступ до університету, адже ніхто з них навіть не збирався доучуватися в старшій школі.

«Я кинув школу, як і амбіції та мрії стати авіаційним інженером. Без можливості досягти цього я просто почав влаштовуватися на будь-яку роботу, щоб отримувати хоч якісь гроші».

У 2012 році закінчився термін дії оренди квартири хлопця, йому було нікуди йти. Новий договір Лоуренсу був не по кишені, тому незабаром він просто почав займатися «каучсерфінгом» — ночувати у друзів і знайомих на диванах. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост