Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» №24

Жінка вже 30 років б’є чоловіка

Що бідоласі робити?

Обкладинка свіжого номера газети «ЯСНО»

Ситуації, коли чоловік б’є жінку, в Україні є досить розповсюдженими, особливо коли хтось із подружжя або обоє вживають алкоголь. Звісно, не завжди рукоприкладство має відношення до спиртного і не завжди руку на партнера піднімає чоловік.

Дитинча викинули на смітник помирати

А хлопець виріс і став мільйонером

Фредді Фіггерс є власником і генеральним директором єдиної телекомунікаційної мережі в США.

Він є наймолодшою людиною, що має ліцензію, яка дозволяє йому володіти власною компанією по виробництву мобільних телефонів — Figgers Wireless — яка має чисту вартість понад $62 мільйонів.

Неграмотний слюсар із маленького села став одним із найбагатших людей світу

Неграмотний слюсар з маленького японського села мріяв відкрити свій бізнес. Зібравши всі гроші, навіть продавши прикраси дружини, він налагодив виробництво поршневих кілець для автомобільної компанії «Тойота». Його односельці були спантеличені і здивовані – як неграмотна людина  змогла відкрити якийсь бізнес? Крім виготовлення поршневих кілець Хонда постійно працював над своїми технічними винаходами. Довгий час у нього нічого не виходило.

Хлопчина-безхатько ночував в аеропорту, а тепер будує успішну кар’єру

Спочатку хлопець був бездомним і спав в аеропорту, а тепер він будує кар’єру, якій можна позаздрити. Юнак опустився на саме дно життя і забув про свою мрію, а потім йому не просто нагадали про неї, але і дали шанс її здійснити. І щасливчик завжди буде вдячний за таке диво.

У історії 62-річної багатійки, яка хоче завагітніти від 19-річного хлопця, стався незвичний поворот

Як газета може змінити долю людини, зробити її популярною – навіть важко уявити.

Історія багатійки, яка хоче народити від юнака дитя, має продовження.

Після публікації в газеті «ЯСНО» сповіді 62-річної ужгородки, яка мріє про дитинча від 19-річного хлопця, історія розгортається з новою небаченою силою. Про випадок заговорила вся Україна, про нього дізналися мільйони людей, а до газети «ЯСНО» надійшли сотні листів від читачів, нам телефонували провідні українські телеканали, які цікавляться жінкою та юнаком.

Син дізнався у день народження батька, що його дідом виявився сусід

Хлопець розповів історію, яка трапилася з ним і його батьком. Хлопчина подарував чоловікові на день народження ДНК-тест, результат якого випадково розкрив сімейну таємницю.

Діти соромилися батька, бо той в електричці ходив на високій платформі

Журналіст The Sun проходив у взутті на підборах цілий день і поділився жахом від отриманих проблем. Його історія опублікована на сайті видання.

Американська медицина дорого, маса ліків і ще більше хвороб

Українець розповів , як перехворів коронавірусом у США і як масово підсаджують людей на ліки й кидають зі страховками

Америка – приклад для всього світу у плані технологій, у плані медицини, у плані свободи. Так вважають українці. Але чи так є насправді? Багато відомих американців-винахідників не є американцями.

Голуби ледь не виселили жінку з власної квартири

Пара голубів оселилася на балконі багатоповерхівки. Їх виганяли, їх хотіли позбутись, але вони все одно звили гніздечко.

Цю історію газеті «ЯСНО» розповіла постійна читачка Марія.

Порося із двома головами назвали на честь віруса

Народжене на фермі в Філіппінах двоголове порося здивувало всіх.

Так, фермер в провінції Ілоїло назвав незвичайного малюка  Ко-Піг за аналогією з вірусом Ковід-19, але все ж вирішив, що таке диво можна вважати доброю ознакою. Фермер спробував оточити порося турботою, але воно виявилося дуже слабким і прожило не більше тижня.

Собака втекла з дому в лікарню, де лежав її господар

Собака втекла з дому і знайшла лікарню, де її господар лікувався від коронавірусу.

Німецька вівчарка Стелла з Італії завжди була дуже прив’язана до свого господаря і кожну хвилину намагалася проводити разом з ним. Але доля розпорядилася інакше – чоловік заразився коронавірусом і опинився в реанімації.

Жінка ледь не збожеволіла, коли пес людським голосом сказав їй: «Мамо!»

Анастасія Ковач вирішила поділитися з газетою «ЯСНО» історією, яка трапилася з нею і від якої вона досі не може відійти.

Пес привів додому вагітну кішку-безхатька і допоміг їй народити

У мексиканця Хуана Флореса живе пітбуль на ім’я Аїд. Нещодавно він вкотре довів, що за його суворою зовнішністю ховається чуйна до всього живого натура.

Козли захопили і спустошили місто

Вони з’їли квіти на клумбах і принесли хаос на тихі вулички

У американському місті Сан-Хосе близько 200 козлів втекли із ферми і розбіглися вулицями. Тварини при цьому об’їдали кущі троянд та інших квітів з газонів місцевих жителів, траву, кущі і зелені гілки дерев, які зустрічалися їм по дорозі.

Пес вважає себе птахом

Кай народився німецькою вівчаркою, але, здається, він майже впевнений, що повинен був стати птахом.

У Кая багато друзів-птахів, які люблять купатися у встановленому спеціально для них невеликому фонтанчику на подвір’ї «батьків» Кая.

Науковці  з’ясували, де знаходився  райський сад Едем

Вчені з Колорадського університету в Денвері вирішили з’ясувати, чи дійсно існував райський сад Едем.

Згідно з висновками, вже протягом тисячоліть він знаходиться під водою.

Чому розумний не означає багатий

Нобелівській лауреат з економіки Джеймс Хекман пояснив, чому високий інтелект ніяк не гарантує багатство і успіх. Так, вчений провів повноцінне дослідження, яке показало, що ерудиція та інтелектуальні здібності становлять не більше 1-2 відсотків від загального числа необхідних для успіху якостей.

Коронавірус підняв попит на штучне м’ясо

Одним з ефектів, викликаних пандемією COVID-19 у США, стало зростання споживання штучного м’яса та розвиток відповідних компаній-виробників. Протягом дев’яти тижнів продажі цього продукту зросли на 264 відсотки. Про це пише американський журнал Wierd.

Вчені навчились вирощувати людський мозок

Вчені з Центру біології стовбурових клітин із Данії разом з колегами з інших скандинавських країн вперше виростили мозок людського ембріона зі стовбурових клітин. Стадія розвитку органу відповідає четвертому-п’ятому тижням після запліднення.

Що люди бачать уві сні перед смертю

Медики з хоспісу, розташованого в штаті Нью-Йорк, проаналізували сни своїх пацієнтів.

З’ясувалося, що ці бачення можна назвати своєрідною самопсихотерапією. Було встановлено, що тяжкохворим людям приблизно за 4 місяці до відходу з життя сняться однакові сни. Їх мотивом в основному були зустрічі з померлими родичами. Небіжчики кличуть сновидців із собою, повідомляючи про те, що «на іншій стороні» добре і не страшно.

Чи варто водити дітей на нудистські пляжі?

І що робити, коли жінка в ліжку, як колода

Із сексом у багатьох пов’язані не лише центри задоволення, але й страхи, тривоги та невпевненість у собі. Як вирішити ці питання? Сьогодні на запитання читачів газети «ЯСНО» про сексуальні проблеми відповідає сексолог Михайло Бейлькін.

Як чабани доять маржинок

П’ятирічний Мішка водить козу за роги і каже, що хоче бути вівчарем, як тато

Традиційно навесні у високогірних селах Тячівщини, що на Закарпатті, розпочинається вівчарське літування. Місцеві чабани збирають отари та женуть овець на полонини. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост