Голуби ледь не виселили ужгородку з власної квартири

Пара голубів оселилася на балконі багатоповерхівки. Їх виганяли, їх хотіли позбутись, але вони все одно звили гніздечко.

Цю історію газеті «ЯСНО» розповіла постійна читачка Марія.

Жінка живе на останньому поверсі ужгородської багатоповерхівки на вулиці Легоцького. Нещодавно її балкон облюбували птахи.

  • Золотце, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

«Два тижні вони прилітали сюди, приносили якісь галузочки, намагалися звити собі гніздечко», – ділиться вона думками з газетою «ЯСНО». – Голубка чорно-біла і звичайний голуб. Виглядали дуже мило. Цікава пара, але мені не хотілося з ними ділити житло, тому я постійно ті гілочки викидала, а голубів намагалася прогнати».

Утім птахи виявилися наполегливими і все одно прилітали на балкон ужгородки.

«Довкола стільки будинків, стільки балконів, а вони обрали чомусь саме мій, – дивується жінка. – Мій засклений, а поруч багато таких, куди можна прилітати безперешкодно. Я і мітлу ставила на те місце, де вони галузки складали, і намагалась всі входи-виходи позачиняти, але марно. Два тижні боротьби урешті-решт закінчились перемогою голубів. У неділю йшов сильний дощ. Голуб весь день охороняв голубку, яка сиділа у гнізді, не відлітав від неї. Я пішла в магазин по продукти, а коли повернулась і вирішила знову прогнати птахів, побачила у гнізді яйце. Моє серце розчулилось, я здалася, подумала, що це – знак. Не можна більше боротися з птахами». Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост