Дитинча викинули на смітник помирати, а хлопець виріс і став мільйонером

Фредді Фіггерс є власником і генеральним директором єдиної телекомунікаційної мережі в США.

Він є наймолодшою людиною, що має ліцензію, яка дозволяє йому володіти власною компанією по виробництву мобільних телефонів — Figgers Wireless — яка має чисту вартість понад $62 мільйонів, пише газета «ЯСНО».

  • Середенько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

А життя Фредді Фіггерса почалася з темної сторінки. Коли в 1989 році у Флориді на світ з’явився хлопчик, мати залишила його в сміттєвому баку. Тоді жінка навіть не підозрювала, яка доля чекає на її сина.

Завдяки щасливому випадку малюка встигли вчасно виявити – співробітники звалища почули дивний писк і пішли на звук. Безпорадне дитинча завернули у ковдру і викликали поліцію.

Хлопчика госпіталізували з незначними травмами. І незабаром йому вже шукали нову люблячу сім’ю. Нею стала пара Натана і Бетті Фіггерс. Вони всиновили його через 134 дні після того, як його позбулася рідна мати.

Фредді згадує, що дитинство було складним періодом. Як тільки знайомі дізналися, що його знайшли в сміттєвому контейнері, до нього міцно прикріпився ярлик пройдисвіта.

«Коли став трохи старший, батьки розповіли, що трапилося зі мною. У дитинстві я багато переживав через це і, чесно кажучи, страшенно соромився», – каже Фредді.

Прийомні батьки навчили сина вірити в себе і бути щасливим. За його словами, саме вони зробили його тим, ким він є зараз. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост