Жона 30 років лупасить свого ґазду

Ситуації, коли чоловік б’є жінку, в Україні є досить розповсюдженими, особливо коли хтось із подружжя або обоє вживають алкоголь. Звісно, не завжди рукоприкладство має відношення до спиртного і не завжди руку на партнера піднімає чоловік.

Микола Самойлов вже 30 років потерпає від домашнього насилля. Каже, що його регулярно б’є дружина, а він безмірно її кохає. Своєю історією чоловік поділився з газетою «ЯСНО» і просить поради, що йому робити, бо приниження йому вже дуже набридли.

  • Золотце, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Микола каже, що одружився з Агнесою через велике студентське кохання.

«Вона була найкращою дівчиною в нашій групі. Тоді серед економістів дівчат було не так багато, як зараз. За нею бігали всі хлопці, я добивався її прихильності п’ять років. Аж перед врученням дипломів вона погодилася зі мною зустрічатися. Я в неї був не першим, вона це не приховувала. У ліжку нерідко порівнювала мене з колишніми партнерами. Це було боляче слухати, але я терпів, бо хотів із нею поєднати долю, гадав, що кращої дружини мені на всій планеті не знайти!» – запевняє чоловік.

Одружилася пара через чотири місяці після початку стосунків. Через п’ять місяців після весілля народилася донька Анюта.

«Думаю, що Агнеса погодилась за мене вийти лише через те, що завагітніла. У неї був на прикметі вже й інший, я страшенно боявся, що вона мене покине заради нього», – пригадує Микола.

Після народження доньки жінка ніде не працювала, сиділа вдома. Більше дітей не захотіла. Головою сімейства від самого початку була Агнеса.

«Вона забирала всю мою зарплату, а я працював у банку і непогано заробляв. Вона вирішувала – що нам купувати, а що ні, вона дозволяла або не дозволяла чи вийти мені  прогулятися з дитиною. Я психологічно виснажився і закрутив роман з колегою. Нічого між нами не було серйозного, ми зблизилися просто для того, аби відволіктися від сімейних проблем. У Мирослави теж були труднощі в сім’ї. Її чоловік випивав, а син хворів, старенькі батьки потребували допомоги, тож вона розривалася між роботою та родиною. Та нас вистежили, пофотографували, як ми цілуємось, і фото передали дружині. Хто це зробив – досі не знаю. Просто не можу словами передати, який вдома був скандал. Тоді Агнеса вперше здійняла на мене руку і побила так, що зламала мені ніс та два ребра. Я не оборонявся, бо почував себе винним», – наголошує чоловік. Після тієї зради жінка систематично б’є Миколу. Приводи можуть бути різними, але фінал завжди один: коли вона незадоволена – пускає у хід кулаки. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост